Magazin
02 Ağu 2018 13:05 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:47

Başka bir kadınla görüntüleri sızmıştı! Ünlü futbolcudan şok açıklama!

Milan’da forma giyen Hakan Çalhanoğlu geçtiğimiz yıl çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile evlenmişti.

Milan'da top koşturan, Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun çocukluk aşkı, Sinem Gündoğdu ile olan evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyor, en kısa zamanda çiftin boşanacağı söyleniyordu. O iddialar doğru çıktı. Hakan Çalhanoğlu, Instagram hesabından açıklama yaptı.

İşte milli futbolcunun açıklaması:

"Sevgili arkadaşlar, evliliğe olan saygım nedeniyle boşanma sürecim hakkında yorum yapmama kararı almıştım. Ancak ne yazık ki bu sessizliğimin istismar edildiğini ve bilinçli olarak boşanmamızdaki suçun bana ait olduğu izlenimi yaratılmaya çalışıldığını görüyorum. Şerefim ve ailem kötülendiği için, boşanma sürecim hakkında açıklama yapmak durumundayım. Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım. Eğer bu evlilikten bir çocuğum olursa, sorumluluklarını yerine getirecek, ancak eski eşim ve ailesiyle iletişim kurmayacağım. Davanın görüleceği güne kadar bekleyecek ve mahkemede boşanma kararıma neden olan tüm olayları anlatacağım. Ancak gerçeği öğrendiğiniz zaman beni anlayabileceksiniz."


BREZİLYALI GÜZELLE ÇEKİLEN FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Hakan Çalhanoğlu’nun daha önce İtalya-Milano’daki Just Cavalli Club’da çalışan Brezilyalı Jaqueline Pinheiro ile eğlenirken çekilen bu fotoğrafı sosyal medyaya düşmüş ve günlerce konuşulmuştu.