Medya
23 Oca 2012 17:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:15

BASIN DÜNYASININ ZEKİ SARIŞINLARI BU ÇEKİMDE BULUŞTU! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Marie Claire dergisi Ocak sayısında, basın dünyasının dört zeki ve güzel sarışını bir araya geldi...FOTO GALERİ

Arzum Uzun, Özge Uzun, Melike Karakartal ve Sevim Gözay, "aptal sarışın" yaftasına karşı bir araya geldi. Hollywood’un ikonik sarışınları kılığında poz veren dörtlü, ön yargılar toplumunda sarışın olmayı anlattı.

Çekimde Arzum Uzun Carole Lombard, Melike Karakartal Tippi Hedren, Sevim Gözay Kim Novak ve Özge Uzun Ursula Andress oldu.  

RÖPORTAJDAN ALINTILAR

ARZUM UZUN: "Bir gazetenin yazı işleri müdürü kitabımdaki fotoğrafımı görüp: ’Bu sarışın mı kitap yazmış? Başkasına yazdırmış olmasın?’ demişti arkamdan. Benimle tanışınca fikri değişti tabii ama ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığım için çok bozulmuştum. Bu da Ekşi Sözlük’ten: ’Pek zeka parıltısı göremediğim güzel hatun. Güzelliğiyle bir yerlere gelebilecek olması kendini pek mutsuz etmemiş gibi yani alan ve veren memnun.’ Kızıl olsam onu söyleyen adamın dili, bunu yazan kızın eli varır mıydı?"

MELİKE KARAKARTAL: "Sarışınlar, diğer kadınlardan fazla kadınlığını kullanma potansiyeline sahip görülürler. Böyle bir şey olmadığını anlatmak insanı yorabiliyor, daha çok çalışmayı gerektirebiliyor."

ÖZGE UZUN: "Sadece sarışınların değil, kadınların daha çok mücadele ettiğini düşünüyorum. Özellikle benim işimde, sadece güzel olduğu için popüler olan isimlerden ötürü genellemeye maruz kalıyorsunuz. Evet sarışınım, güzelim ama elimdeki en büyük sermayem çalışkanlığım!"

SEVİM GÖZAY: "Fransız bir reklam yönetmeniyle çalışıyoruz bir prodüksiyon şirketinde, ben de asistanım. Fakat nasıl mutsuzum o ara anlatamam. Dışarıdan anlaşıldığını hiç düşünmüyorum tabii. Derken adam, “Bir çiçek kadar güzel ve bir saksı kadar zeki!” demesin mi! Annemi arayıp ağlamıştım, aptal adam diye!"

MEDYARADAR/ÖZEL


İŞTE O ZEKİ VE GÜZEL SARIŞINLAR!..