Gündem
03 Haz 2014 17:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:15

Basın danışmanları Onursal Başkanlığa "duayen gazeteci"yi seçti!

2012 yılında kurulan “Basın Danışmanları Platformu” önceki gece Marmara Boğazları Birliği’nde olağan toplantısını gerçekleştirdi.

2012 yılında kurulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Marmara Boğazları Belediyeler Birliği ve 39 ilçe belediyesinde çalışan basın danışmanlarının oluşturduğu “Basın Danışmanları Platformu” önceki gece Marmara Boğazları Birliği’nde yaptıkları olağan toplantıda, platform başkanlığına Abdullah Arıdoru’yu,başkan vekilliğine, Fatih Sanlav’ı, genel sekreterliğe Abdurrahman Fidancı’yı Onursal Başkanlığı’na da Mustafa Holoğlu’nu seçtiler.

Platformun toplantısında konuşan Onursal Başkan Mustafa Holoğlu "İki yıllık süreç içinde, basın danışmanları platformu önce Babı-ali’de ardından istanbul’da ve sonra da  ülke genelinde kurumsallaşacak. Yeni yönetim özlük hakları konusunda da çalışmalarına hız verecek'' dedi.

Onursal Başkanlığa getirilen Mustafa Holoğlu, l977 yılından beri yerel yönetimlerde basın danışmanı olarak görev yapmış, şu anda da Bahçelievler Belediyesi’nde “Duayen Gazeteci” olarak görevini sürdürüyor.