Gündem
24 Tem 2010 18:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:29

BASIN BAYRAMI'NDA BASIN MENSUBUNA SALDIRI!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın basında sansürün kaldırılışının 102. yıldönümü dolayısıyla düzenlediği kahvaltılı toplantıda tam bir skandal yaşandı&...

Silivri Belediyesi’nin 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle düzenlediği kahvaltıda, Silivri Belediyesi’nin gayriresmi danışmanı Ömer S. Çetin, Gazeteci Cihangir Davutoğlu’na saldırdı.

Silivriliyiz.com sitesinin haberine göre, bu sabah 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Silivri Belediyesi’nin düzenlediği kahvaltılı toplantıda bir skandal yaşandı. Toplantının başında, Silivri Belediyesi’nde gayriresmi olarak “danışman” sıfatıyla görev yapan Ömer Sebahattin Çetin, Silivriliyiz.com sitesinin imtiyaz sahibi, gazeteci Cihangir Davutoğlu’nun yanına giderek, Davutoğlu’nun daha önce yaptığı bir yorumla ilgili sözlü saldırıda bulundu. Kendisine yöneltilen bu tavırdan sonra apar topar toplantıyı terk eden Davutoğlu’nun peşinden çıkan Çetin, saldırısını burada da sürdürerek, gazetecinin üzerine yürümeye kalktı. Tehditler savurarak Davutoğlu’nun üzerine yürüyen Çetin, toplantıda bulunanlarca engellenirken, Davutoğlu toplantıyı terk etti.

Yaşanan olaydan sonra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “Şok oldum. Söyleyecek söz bulamadım. İkisinin arasında bir problem varsa bile bu özel bir meseledir, yeri burası değildir, karşılıklı konuşulması gerekir. Cihangir Bey burada bizim misafirimizdi, çok ayıp oldu, çok yanlış bir davranış” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.