Gündem
01 Nis 2019 12:40 Son Güncelleme: 01 Nis 2019 12:56

Başdanışmanlardan seçim sonuçlarıyla ilgili bomba çıkış: Pislikler temizlenecek!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Yiğit Bulut ve Saadet Oruç seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından açıklamada bulundu.

İstanbul’da seçim nefes nefese geçti. YSK verilerine göre, CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu, seçimi yaklaşık 25 bin oy farkla kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Ankara ve İstanbul'da Millet İttiakı’nın kazandığını işaret etti.

Erdoğan’ın açıklamasında sonra Başdanışman Yiğit Bulut’tan “birlik” mesajı geldi.

Yiğit Bulut Twitter’da “SEÇİM BİTTİ... Bu sabah itibariyle tartışma bitti... KAZANAN TÜRKİYE Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ’ın İstanbul ve Ankara konuşmalarından çıkan önemli mesaj; başta ekonomi, savunma sanayii, millileşme gibi konular olmak üzere 4,5 yıllık yeni bir maraton bu sabah başladı...

Tartışmalarla kaybedecek zaman yok. Ekonomide, Savunma Endüstrimizin millileşmesinde, alt yapıda, üst yapıda, yerlileşme-millileşme dinamikleri başta olmak üzere birçok alanda dev adımlar atılacak!

HAYDİ HEP BİRLİKTE BAŞLAYALIM KAZANAN VE KAZANACAK OLAN TÜRKİYE” mesajlarını paylaştı.

İşte o mesajlar:

 

 “TEKNENİ BİRAZ YIPRATIR AMA GÜVERTENDE HİÇ PİSLİK KALMAZ”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç da İstanbul ve Ankara’yı kaybetmelerinin ardından açıklamada bulundu.

Saadet Oruç sosyal medya hesabından “Bazen fırtınalar iyidir. Tekneni biraz yıpratır ama güvertende hiç pislik kalmaz” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj: