Başbaşa karantina teklif eden model tuzağa düşürdü

Playbol model Iryna Ivanova, "Benimle izolasyonda kalmak ister misiniz?" diyerek takipçilerine davette bulundu. Ancak modelin bu paylaşımında verdiği bağlantıya tıklayanlar, ücretli canlı sohbet sitesine yönlendirildi.

Başbaşa karantina teklif eden model tuzağa düşürdü - Sayfa 1

Ünlü Playboy modeli Iryna Ivanova karantina günlerinde hayranlarını yalnız bırakmıyor. Sattığı iç çamaşırlı fotoğrafları ile yılda yaklaşık 1 milyon dolar kazanan playbol modeli Iryna Ivanova , Instagram'da iç çamaşırlı paylaşım yapıp takipçilerine "Benimle izolasyonda kalmak ister misiniz? O zaman biomdaki bağlantıya tıklayın" başlığı ile paylaştı.

115
Başbaşa karantina teklif eden model tuzağa düşürdü - Sayfa 2

Resimlerini satarak yılda 800 bin sterlin kazanan bir Playboy modeli, Instagram'da da fotoğraflarını paylaşıyor. Bağlantıya tıklayan takipçileri, ücretli sosyal medya fenomenleri ile canlı sohbet yapılan ücretli bir siteye yönlendirildi.


215
Başbaşa karantina teklif eden model tuzağa düşürdü - Sayfa 3

Bağlantıya tıklayan kullanıcılar bağlantıda ummadıkları bir şey ile karşılaşınca tepki gösterdiler. Bazı kullanıcılar ise, modelin fotoğrafına mükemmelsiniz, sizinle günlerce izolasyonda kalabilirim yorumlarını yaptı.


315
Başbaşa karantina teklif eden model tuzağa düşürdü - Sayfa 4

Iryna, Rusya'da doğdu daha sonra ailesi ile Ukrayna'da yokluk içinde bir çocukluk geçirdikten sonra 15 yaşındayken Amerika'ya taşındı.


415