Gündem
12 Tem 2013 11:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:16

BAŞBAKANLIK BAŞDANIŞMANI YİĞİT BULUT İLK KEZ RESMİ BİR TOPLANTIDA! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Yiğit Bulut, ilk kez Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı sıfatıyla resmi bir toplantıya katıldı..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği(ASKON) heyeti ile Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir araya geldi.

24 TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden Başbakanlık Başdanışmanlığı görevine getirilen Yiğit Bulut bu resmi görüşmeye ilk kez Başbakan Erdoğan’ın Başdanışmanı sıfatıyla katıldı..

Yaklaşık 1 saat süren toplantıda Yiğit Bulut, Başbakan Erdoğan’ın solunda ilk sırada oturan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın yanında yeraldı. Yiğit Bulut toplantı sırasında görüşmeyle ilgili notlar aldı.

Görüşme sonrası basın açıklaması yapan ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, "Gezi masumiyetini kaybetmiştir dedik. Eğer konu başbakanı sandık dışındaki eylemlerle devirmekse Anadolu Aslanları Derneği taraftır ve milli iradeye saygılıdır" dedi.

Çözüm Sürecine ilişkin ASKON’un bakış açısını içeren bir raporu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sunduklarını ifade eden Koca, "Anadolu Aslanları İş Adamları Derneğinin her sene açıkladığı bir ekonomi raporu sunduk. Bu raporun başlığı Çözüm Sürecinde ASKON ekonomiyi nasıl değerlendiriyor raporu Sayın Başbakan’a sunduk. 2012’nin değerlendirilmesini ve 2013’ün öngörülerini düşüncelerini aktardığımız raporumuzu kendisine takdim ettik. Bu raporun en önemli ayağı, Türkiye’de olmazsa olmaz, en önemli proje Barış projesi diyerek bu raporumuzun içeriğine vurgu yapmış olduk. Ekonomik ve siyasi istikrarın olduğu bir ortamda, barışın olduğu bir ortamda ben inanıyorum ki bu inen çıkan rakamlar bütün insanımıza insan onuruna yapılmış olan en büyük katkı olacaktır" diye konuştu.



MEDYARADAR/ÖZEL


YİĞİT BULUT BAŞBAKANLIKTA! PEKİ HANGİ GÖREVİ YÜRÜTECEK? (MEDYARADAR/ÖZEL)