Gündem
25 Ara 2013 20:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:50

Başbakan’ın evine polis göndermek isteyenler var

Skyturk360’ta İki Görüş programına konuk olan Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren, 17 Aralık operayonuyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Skyturk360’ta Radikal Gazetesi Yazarı Oral Çalışlar ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan birlikte sundukları “ İki Görüş” programına dün akşam, 17 Aralık operasyonu sonrası Bugün Gazetesi’nden istifa eden gazeteci-yazar Ahmet Taşgetiren konuk oldu.

Taşgetiren “Bu yapılanma Başbakan’ın kapısına polis gönderelim deselerdi ne olurdu? Bunu yaparlar mıydı? Bu gözükaralığı görüyorsunuz. Onun için de başbakan MİT Müsteşarına yapılanlar bana da yapılabilir diye düşündü”dedi.

“BAŞBAKAN’IN EVİNE POLİS GÖNDERMEK İSTEYENLER VAR”.

Türkiye’de sorunlu bir yargı olduğunu söyleyen Taşgetiren Başbakan’ın evine polis göndermek isteyenlerin de olduğunu söyleyerek “Emniyet ve yargı içindeki yapı bir projenin içinde müştereken rol alıyor konuma geliyorsa bu vatandaş için de tehlikelidir. Hiçbir siyasetçi buna göz yummaz. Bu ülkede başbakanlar darbeden kapılarının zili çalındığında haberdar olmuşlardır. Benzer olay burada da yaşandı. Ankara Valisi’nin operasyondan haberi polisler adres sorduğunda oldu. Bu yapılanma Başbakan’ın kapısına polis gönderelim deselerdi ne olurdu? Bunu yaparlar mıydı? Bu gözükaralığı görüyorsunuz. Onun için de başbakan MİT Müsteşarına yapılanlar bana da yapılabilir diye düşündü” dedi.