Gündem
20 Eyl 2012 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:09

BAŞBAKAN'IN DAVETİNE NEDEN GİTMEDİ? LEVENT KIRCA'DAN İLGİNÇ YANIT!

Tiyatro sanatçısı Levent Kırca, CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular'da Enver Aysever'in sorularını yanıtladı

"BAŞBAKAN’IN AZARLAMASINDAN ÇEKİNİYORUM"
Kırca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi de dahil sanatçılara yönelik davetine neden katılmadığını açıkladı. Başbakan’ın "açılım" politikalarına sıcak bakmadığını belirten Kırca, düşüncelerini kendisine direk söylemesi halinde Başbakan tarafından azarlanmaktan çekindiğini ifade etti.

Enver Aysever’in "Siz sanatçılarla diyalog konusunda yumuşatıcı olamaz mıydınız?" sorusunu ısrarla sormasına karşı "Hadi bir görüşme ayarla, ama beni azarlarsa kafayı ona koyamam, sana koyarım" diyerek esprili şekilde yanıt verdi.W

İŞTE O AÇIKLAMALAR : VİDEO

TRT’den kendisine teklif gelmesi halinde kabul edeceğini söyleyen Levent Kırca, yine de buna ihtimal vermediğini söyledi.

"MENDERES’İN MEZARINA GİTMEM"
Levent Kırca, Kılıçdaroğlu’nun Menderes’in mezarına gitmesini "politik" bulduğunu söyleyerek doğru olmadığını vurguladı. "Deniz Gezmiş’lerin mezarına gideceğini, ama Adnan Menderes’in mezarına gitmeyeceğini" de ekledi.

ÖPÜCÜĞE HAPİS CEZASI
Levent Kırca, 2 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldığı dava sürecinde yaşadıklarını da komik üslubuyla anlattı. Arkadaşına destek verdiği icra davasında karşı tarafın avukatıyla yaşadığı tartışma nedeniyle 2 yıl 2 ay ceza aldığını söyleyen Levent Kırca, olayın tüm sebebinin bir öpücük olduğunu söyledi.