Gündem
17 Haz 2013 09:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:13

BAŞBAKAN'DAN KOÇ GRUBU'NA TEHDİT; "30 BİN KUMANYANIN HESABI SORULACAK"

Başbakan Erdoğan Gezi Parkı olayları ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde yapılacak operasyonların da işaretini verdi.

Başbakan Erdoğan Gezi Parkı olayları ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde yapılacak operasyonların da işaretini verdi. Kimlere ve hangi gruplara operasyon yapılacak yanıtı bu konuşmada.

Başbakan Erdoğan, dün Kazlıçeşme'de düzenlenen mitingde önümüzdeki günlerde yeni operasyonlar olabileceğinin işaretini verdi. "Medyada ve sosyal medyada spekülasyon yapanları araştıracağız" diyen Başbakan, Erdoğan şöyle konuştu:

"Biz geldiğimizde İfade özgürlüğü sınırlandırılmıştı. Gazeteciler belli konularda kalem oynatamıyordu onların önünü açtık. Şimdi yazılı ve görsel medya, sosyal medya bunu da saptırmazsınız inşallah. Ama bunların cibilliyeti belli saptıranlar yine saptırır. Dostta düşmanda şunu anlasın Türkiye sadece Taksim Meydanı'ndan ibaret değildir."

DİVAN OTELİ'NDEN 30 BİN KUMANYA

İki hafta önce Habertürk'te katıldığı ilk programda gösterilerin arkasında Koç grubu olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan, dün de Gezi Parkı'nın hemen arkasında bulunan Divan Oteli'nin protestoculara kapılarını açmasından hareketle bu kez de isim vermeden aynı gruba tepki gösterdi.

Erdoğan, "Taksim Meydanı'na 30 bin kumanyayı kimlerin gönderdiğini gayet iyi biliyoruz. Kendi otellerinde terörle işbirliği yapanları yatırıp kaldıranları çok iyi biliyoruz. Bunların hesabı sorulmayacak mı? Eğer bu hesabı sormazsak, işte o zaman bu millet bizden hesap sorar" dedi.