Magazin
16 Haz 2014 09:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:18

Başbakan'dan Burak Yılmaz'a: Hattrick yapman lazım!

Galatasaray'ın ve milli takımın başarılı futbolcusu Burak Yılmaz, İstem Atilla ile dünya evine girdi.

Galatasaray'ın ve milli takımın başarılı futbolcusu Burak Yılmaz, İstem Atilla ile dünya evine girdi. Nikaha çiftin yakınları katılırken, Burak ile telefonla konuşan Başbakan Erdoğan çiftten 3 çocuk istedi.

Antalya Kaleiçi'ndeki Arma Restoran'da düzenlenen düğün töreninde, çiftin nikah şahitliklerini milli futbolcu Selçuk İnan, Burak Yılmaz'ın kardeşi Manolya Yılmaz, Ali Egesel ve Oktay Kiremitçi yaptı

Başarılı futbolcu, nikah kıyılırken hayatının en anlamlı golünü attığını söyledi. Burak Yılmaz'a cep telefonuyla görüşüp mutluluklar dileyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gençlerden çocuk konusunda 'hattrick' yapmasını istedi. Sarı kırmızı kulüp ile milli takımın yıldız oyuncusunun nikahı, Kaleiçi’nde bulunan Club Arma’da kıyıldı. Nikah törenine Türk futbolunun ünlü isimleri ve teknik adamlar katıldı.

Törende, Serkan Kurtuluş, Selçuk İnan, Olcan Adın, Uğur Boral, Caner Erkin, Necati Ateş, Umut Bulut, Onur Tuncer, Yekta Kurtuluş, Aydın Yılmaz gibi futbolcular yer aldı. Genç yıldıza Antalyaspor’dayken fırsat tanıyan ve her zaman destek olan Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yine Burak Yılmaz’ı Beşiktaş’a transfer eden dönemin Antalyaspor Kulüp Başkanı Sedat Peker ve çok sayıda davetli de yıldız futbolcuyu yalnız bırakmadı.


Çiftin nikahını kıyan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel, “Beni heyecanlandıran nikahlar vardır. Bunlardan bir tanesi de bu gün kıyacağım Burak Yılmaz ve İstem kızımızın nikahı. Küçük yaşlardan beri sevgili Burak bizleri hep gururlandırdı, mutlu etti. Biz de bugün onun mutluluğunu biz hep birlikte paylaşacağız. Bu nikah için herhalde 5 yıl benim belediye başkanı olmamı bekledi. Belki biraz da gecikti. Ama ben Burak’ı daha fazla bekletmek istemem” diye konuştu.

Gelin İstem Atilla’dan 'Evet' yanıtını aldıktan sonra Burak Yılmaz’a dönen Başkan Menderes Türel'in “Sevgili Burak sen onbinler önünde bizi, milli takımı, Galatasaray’ı, Antalyaspor’u her zaman mutlu ettin, heyecanlandırdın. Bugünkü heyecanın nasıl? Sahadakine benziyor mu?” sorusuna yıldız futbolcu çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Bugün hayatımın en anlamlı golünü attım. Eşime bu şansı bana bir kez daha verdiği için teşekkür ediyorum” karşılığını verdi. Genç çiftin nikah şahitliğini Selçuk İnan, kardeşi Manolya Yılmaz, Oktay Kiremitçi ve Ali Egesel yaptı. Çiftin nikah defterini Selçuk İnan verdi.

BAŞBAKAN HATTRİCK İSTEDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Türel’in telefonundan Burak Yılmaz’la konuştu. Burak’a ömür boyu mutluluklar dileyen Başbakan Erdoğan, “Çocuk konusunda Menderes başkan sana sayıyı söylemiştir. Bu konuda senden hattrick yapmanı istiyorum” dedi. Nikahın ardından çift gökyüzüne güvercin uçurdu, ardından davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.