Gündem
07 Mayıs 2010 08:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:17

BAŞBAKAN'A SUİKAST YAPILACAK! ŞAMİL TAYYAR'DAN BOMBA İDDİA!

Nihal Bengisu Karaca ve Ahmet Tezcan, Habertürk'te İkide Bir programında Star Gazetesi Ankara Temsicisi Şamil Tayyar'ı ağırladı.

Nihal Bengisu Karaca ve Ahmet Tezcan, HABERTÜRK'te İkide Bir programında Star Gazetesi Ankara Temsicisi Şamil Tayyar'ı ağırladı

Nihal Bengisu Karaca ve Ahmet Tezcan'ın sunduğu İkide Bir programının ilk haftasında gündeme Nihal Bengisu Karaca'nın Şamil Tayyar'a "Karanlık bir adam mısınız?" sorusu damgasını vurdu. Soru karşısında Tayyar önce biraz sendelese de gazetecilik yaptığını, bu bilgilerin herkese gittiğini, kendisinin de bu bilgileri kamuoyu ile paylaştığını ve halkın faydasına bir iş yaptığını söyledi.

TAYYAR'DAN BOMBA İDDİALAR
Tayyar, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde bir güvenlik zirvesi yapacağını söyledi. Tayyar, bir dizi suikastın ya da şiddet eyleminin gerçekleşeceğine dair istihbaratların söz konusu olduğunu iddia etti.  Suikast düzenlenecek kişilerin de milliyetçi kimliğiyle tanınan insanlardan seçileceğini öne süren Tayyar, yakın zaman diliminde bizi zor günlerin beklediğini ifade etti.


Habertürk