Gündem
13 Mar 2012 22:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:26

BAŞBAKAN'A ÖMÜR BİÇEN TARAF'A DEVLET BAHÇELİ ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

MHP lideri Bahçeli partisinin Meclis grubunda, Taraf'ın Başbakan Erdoğan'a ömür biçen manşetini çok sert sözlerle eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın sağlığı ile ilgili iddialar içeren Wikileaks belgelerine dayanılarak yapılan haberleri eleştirdi. Bahçeli şunları söyledi:

“Gerek küresel merkezlerden, gerekse de içimizdeki mihraklardan yalan  yanlış bilgiler, kamuoyu yönlendirmeye matuf haberler ısrarla servis  edilmektedir. Kimi zaman iktidarı hedef alan yayınlar, kimi zaman muhalefeti  hedefine alan dedikodular son zamanlarda bir hayli etkinlik kazanmıştır. Bunların  en bilineni ise Wikileaks iddiaları ve bu kapsamda çarşaf çarşaf deşifre edilen  ilişki ve irtibat bağlantıları olmuştur. Şüphesiz bunlara tevessül  etmeyeceğimizi, dışarıdan sağlanan dayanaksız bilgi ve ahlak dışı edinilen  belgelerle en başta hükümet olmak üzere, hiç kimse hakkında yorum yapmayacağımızı  değişik kereler gündeme getirdik ve beyan ettik.

Son günlerde dikkatimizi, yine Okyanus ötesi kaynaklı yeni bir sızma  harekatı ve mesnetsiz ihbarlar çekmiştir. Her önüne gelenin dışarıya bilgi  yetiştirme ve ispiyonculuk yapma konusunda aşırı istekli olduğu da gözümüzden  kaçmamıştır.

Özellikle, medyada yer tutmuş, fitne ve nifaka dayalı haberleriyle malul  olan bir gazetenin de söz konusu özel istihbarat kuruluşuna ulaşan bilgileri  manşetten vermesi bir başka önem derecesi yüksek konuyu gündeme getirmiştir.  Dahası Başbakan Erdoğan'ın sağlığı üzerinden yapılan haberlerin, iki yıllık ömrü  kaldığına dönük çirkin ve insafsız yayıncılığın bizim nezdimizde hiçbir kıymet  hükmü bulunmamaktadır. Bir insanın sağlığı üzerinde soru işareti oluşturmak,  belirsizliği körüklemek ve insan ömrüne kulaktan dolma şayialarla vade biçmek en  hafif tabiriyle ahlaksızlık ve utanmazlıktır. Başbakan Erdoğan bizim siyasi  rakibimizdir, mücadele halinde olduğumuz bir partinin genel başkanıdır. Şüphesiz,  biz kendisinin sağlıklı ve vücut bütünlüğünün yerinde olmasını diler ve bunu  isteriz. Sıhhatin bulunmadığı bir yerde ne siyasi mücadelenin ne de başka bir  şeyin önem taşımayacağını bilir ve buna inanırız. Başbakan'a yönelmiş bu izansız  iddianın öncelikle insan olmasından kaynaklanan haklarına açık bir tecavüz ve  saldırı anlamına geldiği kanaatini taşıyoruz.”