Gündem
02 Oca 2014 09:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:51

Başbakan odasına böcek koyanları mı açıklayacak?

Yeni Şafak gazetesi yazarı ve AK Parti kulislerine hakimiyeti ile bilinen Abdülkadir Selvi'ye göre Başbakan Erdoğan paralel devlete karşı mücadele startını verdi

Yenişafak Gazetesi Ankara temsilcisi ve iktidar kulisini en bilen yazarlardan Abdülkadir Selvi bugünkü köşe yazısında AK Parti'nin "paralel devletle" nasıl mücadele edeceğini yazdı.

"Askeri vesayetle nasıl mücadele ettiysek cemaat vesayetiyle de öyle mücadele edeceğiz" diyen Selvi'nin yazısının en dikkat çeken kısmı, paralel devletle mücadelede yaşanacak "Genel af" söylentisi. Selvi'ye göre genel af gündeme gelebilir ama bunun adı, "kademeli denetimli serbestlik" olabilir.

Yakın zamanda, bizzat Başbakan'ın, odasına böcek koyanları da açıklayacağını söyleyen Selvi yaşanacakların haberini de "seyreyleyin gümbürtüyü" diyerek verdi.


  BAŞBAKAN PARALEL DEVLETE KARŞI STARTINI VERDİ


Bu arada Başbakan Erdoğan, 'Paralel devlete' karşı mücadele startını verdi.

Son zamanlarda kararlı tavrı ve ketum tutumu dikkat çekiyor.

Bazı şeylerin bilinmesini istemiyor.

Öyle ki, AK Parti'nin geniş katılımlı toplantılarında bu yönde değerlendirmeler yapmaktan kaçınıyor. 'Her şeyi biliyoruz' diyor.

Paralel İstihbarat tarafından çalışma ofisine dahi böcekler yerleştirilen Başbakan'ın susarak, operasyon yapması en doğrusu.

Yerin kulağı var.

Bu arada yakın bir zamanda Başbakan'ın ofisine böcek koyanlar açıklanırsa şaşırmayın.

Ama seyreyleyin gümbürtüyü.

Başbakan'da söyledi, çok yaklaştık diye...

Yazının tamamını okumak için tıklayınız