Gündem
24 Haz 2011 09:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

BAŞBAKAN, İNAN KIRAÇ'I KAPISINDA 1.5 SAAT BEKLETTİ Mİ?

İnan Kıraç, gazetelerde çıkan "Erdoğan'la görüşmek için 1.5 saat bekledi" haberleri için ne dedi?

İnan Kıraç, Başbakan Erdoğan’la görüşmek için 1.5 saat bekletildiğiyle ilgili soruya, "Hayır doğru değil" şeklinde cevap verdi.

İki yılda bir gerçekleştirilen ve bu yıl ev sahipliğini Pera Müzesi’nin yaptığı Nörodejenerasyon Konfereransları’nın açılışı için düzenlenen kokteylde bilim ve sanat dünyası buluştu.

Konferansın açılışına, hakkında Başbakan Erdoğan’la görüşebilmek için 1.5 saat bekletildiği yönünde haberler çıkan işadamı İnan Kıraç da katıldı.

Suna- İnan Kıraç Vakfı tarafından gerçekleştirilen konferansa katılan dünyanın ileri gelen 20 nörobilim uzmanı, bu alandaki gelişmeleri bilim dünyasıyla paylaşacak.

"Görüştüm, her zaman da görüşürüm" İnan kıraç geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan’la yaptığı söylenen görüşme ile ilgili sorulara ise, şöyle yanıt verdi. "Görüştüm her zaman da görüşürüm. Herhangi bir sorunum yok. Ama maalesef bazı kişiler bu işin başını başka türlü yazmışlar, sonunu başka türlü. Ortasını kesip attılar. Dolayısıyla çoğu doğru olmayan ve yanlış olan bilgiler..." Kıraç 1.5 saat bekletildiği ile ilgili soruya ise, "Hayır doğru değil " diye yanıt verdi.