Gündem
27 Ağu 2011 09:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:44

BAŞBAKAN FENERBAHÇE'NİN HANGİ İKİ ÜNLÜ İSMİYLE GÖRÜŞTÜ?

Yoğun programı arasında Başbakan Erdoğan akşam saatlerinde Fenerbahçe'nin iki ünlü ismiyle görüştü.

Aykut Kocaman; Emre ve Volkan’la birlikte düzenlediği basın toplantısının ardından, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’le Haliç Kongre Merkezi’ne gidip, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, dün Haliç Kongre Merkezi’nde, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ile 1.5 saat görüştü.

Saat 17.40’ta otomobille Haliç Kongre Merkezi’ne gelen Kocaman ve Dilmen, Başbakanlık Koruma Polisleri eşliğinde içeri girdi. Medya mensuplarının görüşmeden haberinin olduğu fark edilince Kocaman ve Dilmen’in kullandığı otomobil, gazetecilerin göremeyeceği Haliç tarafındaki çıkış kapısına götürüldü. Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen saat 19.05’te yine Başbakanlık Koruma polisleri eşliğinde araçlarına gitti. Şoförüyle gelen Aykut Kocaman aracın direksiyonuna geçerken Rıdvan Dilmen ise ön koltuğa oturdu. Başbakanlık, görüşmenin içeriğiyle ilgili bir açıklama yapmadı.

Mehmet Ali Aydınlar’ın ihracını istediler

F.BAHÇE’den, Devler Ligi’ne kendileri yerine Trabzonspor’u gönderen Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki TFF’ye büyük tepki oluşurken kongre üyeleri Aydınlar’ın kulüpten ihracı için disiplin kuruluna başvurdu. F.Bahçe Gönüllüleri Derneği Başkanı Metin Doğan’ın öncülüğünde 500 kongre üyesinin imzasıyla Fenerbahçe disiplin kuruluna önce sözlü sonra da yazılı olarak Aydınlar’ın ihracı için dilekçeler iletildi.