Gündem
26 Oca 2014 21:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Başbakan Erdoğan'dan Zaman'a ananas cevabı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti adaylarını İstanbul Sinan Erdem Spor Kompleksi'nde yapılan toplantıda açıkladı.

AK Parti İstanbul adaylarını açıkladığı toplantıda gündeme dair konularda da konuşan Başbakan Erdoğan Cemaat'e yönelik sert eleştiriler dile getirdi.
"17 Aralık'tan bu yana kadar malum örgüt ve uzantıları sürekli bizi hedef alıyor. TÜSİAD bunu yapıyor, uluslararası bazı medya kuruluşları bunu yapıyor." diyen Erdoğan şöyle devam etti:

BENİM ANANASIM DOĞAL, SİZİNKİ İHALE

Gazetelerinde benim eşime ananas ikram ettiğimi görüntülüyorlar. Ben böyle bir görüntü eğer verdiysem, benim ananasım doğal ananastır. Ama sizin ananasınız ihaledir. Rafineri paslaşmasıdır bunlar. Devletin kurumları içinde yapılmış usulsüzlüklerdir bunlar.

Tüm milleti dinlediniz, görüntülediniz. Ondan sonra sıkılmadan, utanmadan şantajlarla tehdit ediyorsunuz. Elinizde ne varsa açıklayın. Açıklamıyorsanız, namertsiniz.

Abdestimden şüphem yok, namazımdan da şüphem yok. Açıklayın.

Şunu da açık söylüyorum, bu örgüte gönül vermiş, tabanda tertemiz kardeşlerime sesleniyorum: Artık bu oyunu görmenizi istiyorum. Himmet adı altında aldıkları paralarla onları yanlış yönlendirenlere artık tavır alma zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. Kula kulluk yok, sadece Allah'a kulluk var.

Sevgililer sevgilisi Peygamberimizi olimpiyatlarda gösterecek kadar anlatımda bulanları izledik. Sürekli oralarla irtibatta olanları izliyorum. Bu oyunu inanıyorum ki, o samimi kardeşlerim bozacaklar. Ama anlatın, siz de anlatın. Çünkü biz, ubudiyyet anlayışımızda kula kul olmayız, sadece Allah'a kul oluruz. Biz, asla bugüne kadar bu yolda kula kul olmadık, bundan sonra da olmayacağız.

Her türlü hırsızlık, her türlü yolsuzluk kötüdür. En büyük hırsızlık, en büyük yolsuzluk, milli irade hırsızlığı, milli irade yolsuzluğudur. Milli iradeyi çalmaya kast eden asıl hırsızdır, asıl yolsuzdur.

AK Parti milli iradeye sahip çıktığı için, yolsuzlukların önüne geçmiştir. Ülkenin soyulmasının önüne geçmiştir.