Gündem
03 Haz 2013 12:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN İKİ AYYAŞ'A ÖZÜR!

Teke Tek Özel'de Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan ayyaşlar, alkolikler sözleri nedeniyle özür diledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak yayını Teke Tek Özel’de Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtladı. Gezi Parkı’ndan, Taksim projelerine kadar birçok konuda açıklamalar yapan Erdoğan tartışmalara neden olan iki ayyaş açıklamaları için özür diledi.

Fatih Altaylı’nın " Ayyaşlar, alkolikler tartışmaları sürerken, haftada bir kadeh falan içenler de var. Ben alkolik değilim diyenler var" sorusu üzerine Erdoğan, " Ben insanımı seviyorum. Alkolik olmasını da istemiyorum. Alkolün insan sağlığına zararı olduğu bilimsel olarak ortada mı? Ortada. Trafik kazalarına bakıyorsunuz. Bunlar ortadayken bize düşen nedir? Biz tabi bu arada muhafazakar demokrat bir partiyiz. Düşüncelerimizi tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyoruz. Bu açıklamalardan rahatsız olanlar varsa özür beyanında bulunurum. Ama bilsinler ki sağlığını düşündüğüm için bunları söylüyorum. Mesela sigara paketini cebinde gördüğümün cebinden paketini istiyorum. Elimde yüzlerce sigara paketi var. Bunları sevdiğim için yapıyorum." dedi.