Gündem
15 Mar 2014 23:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:59

Başbakan Erdoğan'dan Fatih Saraç'a fırça! 'Artık beni arama seni sildim attım'

Başbakan Erdoğan ve Fatih Saraç'a ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı daha yayınlandı.

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ile ilgili Youtube'a yüklediği ses kayıtları ve belgelerle çeşitli iddiaları gündeme getiren Başçalan hesabı yeni bir 'Alo Fatih' ses kaydını internet yükledi.

İddiaya göre Başbakan Erdoğan, gazete ve televizyonların 17 Aralık tarihinde yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili attığı manşetlere hayli kızmış olacak ki kızgın bir ses tonu ile Habertürk'ten Fatih Saraç'ı arıyor.

18 Aralık sabahı Fatih Saraç'ı arayan Başbakan Erdoğan kısa ve net olarak Fatih Saraç'ı arayıp noktayı koymak istiyor.

Başbakan Erdoğan, "Beni bundan sonra beni bir daha bu patronunla alakalı, bu grupla alakalı hiç bir konudan dolayı lütfen arama. Bu işleri bu bağları artık tamamıyla sildim attım. Kesinlikle aramayacaksın beni bundan sonra. Bir daha bu konularla ilgili artık yetti ve sadece babandan dolayı seni dinledim bugüne kadar dinliyordum. Ve bu adama kullanılmandan dolayı da yetti artık dedim ve noktayı koydum. Hayırlı günler" diyor.

Fatih Saraç ise, "Efendim müsaade edermisiniz' diyerek araya girmek istiyor. Ancak bu giriş Başbakan Erdoğan'ı daha da kızdırıyor. "Neyine müsaade edecem ya, neyine müsaade edeceğim. Televizyon yolsuzluk diye başlık atıyor, gazeten yolsuzluk diye başlık atıyor. Neyin kararını veriyorsunuz da siz böyle yolsuzluk operasyonu bilmem ne diye başlıklar atıyorsunuz. Ya buna hakkınız var mı?" diye Fatih Saraç'a fırça atıyor.

Fatih Saraç ise bir adım daha ileri giderek 'Ben gereğini yaparım efendim' diyor. Ancak Başbakan Erdoğan buna daha da kızıyor. "Neyin gereğini yapacaksın. Bugüne kadar neyin gereğini yaptın?" diyor.  Fatih Saraç ise "Kendimle ilgili gereğini yapacağım" diye karşılık veriyor.