Gündem
29 Kas 2011 09:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:05

BAŞBAKAN ERDOĞAN KOLON KANSERİ Mİ?

Başbakan Erdoğan ameliyat olduktan sonra vücudundan alınan bir parça patolojiye gönderildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, haftasonu bağırsaklarında meydana gelen rahatsızlık nedeniyle Marmara Üniversitesi Hastanesi’nde operasyon geçirdi.

Edinilen bilgilere göre; Başbakan Erdoğan, hafta sonu Pendik’teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanenin 2. ve 6. katı "güvenlik sebebiyle" tamamen kapatıldı. Giriş ve çıkışlar yasaklandı. Medipol Hastanesi’nden getirilen bazı doktorlar da Başbakan’ı tedavi etti. Bu sırada, hastanenin güvenlik kameraları da iptal edildi. Haber merkezimize gelen bilgiye göre, Sağlık Bakanı Recep Akdağ da hastaneye gelerek tedaviyle bizzat ilgilendi.

PATOLOJİYE PARÇA GÖNDERİLDİ
Öte yandan, Başbakan Erdoğan ameliyat olduktan sonra vücudundan alınan bir parça patolojiye gönderildi.

Başbakan Erdoğan’ın geçirdiği operasyonla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı Erdoğan’ın bu akşam taburcu olması bekleniyor.

BAŞBAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Başbakan Erdoğan’ın sağlık durumu ile ilgili Başbakanlıktan yapılan açıklama şöyle:

"Sayın Başbakanımız, 26 Kasım 2011 tarihinde, laparoskopik yöntemle, başarılı bir sindirim sistemi ameliyatı geçirmişlerdir. Ameliyat, Sayın Başbakanımızın programının müsait olması nedeniyle 26 Kasım tarihinde gerçekleşmiştir. Sayın Başbakanımızın sağlık durumu yerindedir. Doktorların gerekli gördüğü istirahat ardından, Sayın Başbakanımız çalışmalarına başlayacaktır."

EN SON CUMA GÜNÜ GÖRÜNTÜLENDİ

Başbakanlık tarafından, başarılı bir sindirim sistemi ameliyatı ameliyatı geçirdiği açıklanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, en son Cuma namazı için evden çıkmış, Karacaahmet’teki Şakirin Camisi’ne gitmişti. Başbakan Erdoğan cami çıkışında görüntülendi. Ardından Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisine geçen Başbakan Erdoğan, buradan saat 16:30’da oğlu Bilal ve torunu Ömer Tayyip’le birlikte çıkarak Kısıklı’daki evine geçti.

Başbakanlıktan açıklamada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu görüntülerin kaydedilmesinden bir gün sonra Cumartesi günü, başarılı bir ameliyat gecirdiği belirtildi.