Gündem
15 Eki 2013 11:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

BAŞBAKAN ERDOĞAN HANGİ KANALIN MUHABİRİNE BAYRAM HARÇLIĞI VERDİ?

Bayram Namazını İstanbul'da kılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir gazeteciye harçlık verdi..

Bayram Namazını İstanbul’da kılan ve namaz sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandıran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TGRTHaber muhabirine harçlık verdi.

Başbakan Erdoğan, Bayram Namazı sonrası kendisini bekleyen gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, bayram sabahında hala kendi halkını bombalayan Esad’a ve buna ses çıkarmayan BM Genel Kurulu’na tepki gösterdi. Erdoğan, bu akşam oynanacak Türkiye Hollanda maçına ilişkin de açıklamalarda bulunarak dün akşam Fatih Terim ile görüştüğünü kaydetti.

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI
Sporu konuşmaya gerek yok. O bana göre yıldızları saymaya gayret edenlerin sorunudur. Bizim tek hedefimiz bu maçtan galip çıkmaktır. Bu maçtan galip çıkmazsak hiç bir anlamı yok. Play Off’a kaldığımızda mücadele çok daha farklı olacaktır. Bizim özellikle son üç maçtaki performansımız gayet güzel. Onun için dün Fatih Hoca ile de görüştüm. Kendisinin şahsında bütün teknik kadroya sporcularımıza başarılar diledim. İnşallah bu maçı televizyonda seyreder ve bütün dualarımızla herşeyimizle onların yanında olacağız. İnanıyorum ki Şükrü Saracoğlu’nda bütün Türk Milleti tek yürek olarak milli takımımızın yanında yerini alacaktır. Zor bir takım, Hollanda birinci sırada. Futbolun zoru kolayı yoktur. Aynı Hollanda Estonya ile 2-2 berabere kalmış, aynı Estonya’yı biz yendik. Romanya’ya burada yenildik gittik Romanya’yı evinde yendik. Belli olmaz, inşallah galibiyetle çıkarız.

BASIN MENSUBU BAYRAMLIĞINI KAPTI : VİDEO

Başbakan Erdoğan’ın konuşmasının ardından TGRTHaber muhabiri Başbakan Erdoğan’a ’Efendim malum bugün bayram anne baba ile bayramlaşamadık uzun saatlerdir burada sizi bekliyoruz. Anne baba şuan burada yok ama devlet baba yanımızda elinizi öpüp harçlık almak istiyorum’ dedi. Gülüşmelerin olduğu anda elini öptürmeyen Başbakan Erdoğan cebinden çıkardığı parayı TGRTHaber muhabirine takdim etti.