Gündem
27 Haz 2010 10:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:25

BAŞBAKAN ERDOĞAN ''GÜZİN ABLA''YA NASIL RAKİP OLDU?

"Güzin Abla"dan umudunu kesen vatandaşlar çareyi Başbakan Erdoğan'da arıyor!

Parasızlıktan evlenemeyen dertli vatandaş çareyi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 336 AKP milletvekiline mektup yazmakta buldu. TBMM Dilekçe Komisyonu’na yazan bir vatandaş, Başbakan ile AKP’li 336 milletvekilinden yardım talep etti. Evlenmek isteyen ve parasızlıktan muradına eremeyen vatandaş, 336 AKP’li milletvekilinin 100 TL vermesi halinde sevdiğine kavuşacağını yazdı.

“GÜZİN ABLA”YI GEÇTİ

TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Yahya Akman, vatandaştan gelen dilekçeler ile adeta “Güzin Abla”yı geçti. Dilekçe Komisyonu’na, üç yılda 5 bin 204 kişi yardım istemek için mektup yazdı. Vatandaşın en büyük sıkıntısı ise işsizlik oldu. İş için milletvekillerinden yardım isteyen vatandaş, geçinememekten dolayı  dert  yandı.

EŞİNİ ŞİKAYET EDEN DE VAR

TBMM’ye mektup yazanlar arasında; evlenmek isteyenlarin yanı sıra boşanmak isteyen ve eski eşlerini şikayet edenler de bulunuyor. Bir vatandaş, açtığı boşanma davası sonuçlanmadan Türk Vatandaşlığından çıkarak tekrar evlenen karısını şikâyet etti. Bir ay evli kaldığı eşinin evden ayrılması nedeni ile boşandığını ve mağduriyetinin giderilmesini isteyen bir başkası da, milletvekillerinden yardım istedi.