Reklam PR
30 Kas 2013 16:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:47

Başbakan Erdoğan geliyor diye etek boyu uzatıldı!

Başbakan Erdoğan’ın Muğla ziyareti öncesinde şok bir iddia gündeme geldi..

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla ziyareti öncesinde, bir epilasyon merkezinin billboardlardaki reklam afişinde yer alan mankenin etek boyunun uzatıldığı iddia edildi.

Afişleri astıran epilasyon merkezi yetkilileri, mankenin etek boyunu kendi istekleri ile Haziran ayında uzattıklarını söyleyip, Başbakan’ın gelişiyle ilgisi olmadığını belirti.

ETEK BOYU TARTIŞMASI

Muğla’daki bir epilasyon merkezinin kentteki iki billboarda astığı reklam afişleri de Başbakan’ın gelişi öncesinde yerel basında gündeme getirildi, afişteki mankenin etek boyunun uzatıldığı iddia edildi. Afişleri astıran epilasyon merkezinin yetkilisi Gülay Kirpi, afişlerin Muğla’da otogar, üniversite ve Kipa AVM girişindeki üç billboarda geçen Haziran ayından bu yana dönüşümlü olarak asıldığını söyledi. Gülay Kirpi, "Afişlerin etek boyu başlangıçta kısaydı. Ancak, kendi isteğimizle geçen Haziran ayında uzatılmış etek boyuyla olan afişleri astık. Bir reklem şirketiyle bir yıllık anlaşmamız var. O zamana kadar afişlerimiiz asılı kalmaya devam edecek. Afişlerdeki etek boyunun uzatılmasının Başbakan’ın Muğla’ya gelişiyle hiçbir ilgisi yok" dedi.

İŞTE O BİLBOARDLAR :