Gündem
11 Ağu 2012 22:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:01

BAŞBAKAN ERDOĞAN CÜNEYT ÖZDEMİR'İ TOPA TUTTU; KÖŞE YAZARI YAPAN MEDYA PATRONUNA YAZIKLAR OLSUN!

Başbakan Erdoğan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarında konuşma yaptı.


Başbakan Reccep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın iftarında konuşma yaptı.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın iftarında konuştu. Konuşmasında Arakan’daki Müslümanlara yapılan saldırılara da değinen Erdoğan, Davutoğlu’nun Myanmar’a ziyaretini eleştiren Radikal yazarı Cüneyt Özdemir’i sert eleştirdi.

Erdoğan Özdemir’in Davutoğlu’nun ziyaretini işgüzarlık olarak nitelendirmesini böyle eleştirdi:

"Çarşamba günü eşim, kızım, Dışişleri Bakanı, eşi ve heyet oraya gittiler, kampları ziyaret ettiler. İlk kez diplomatik bir ilişki kuruyoruz. İlk defa bir dışişleri bakanı oraya gitti. Manzaranın gerçekten içler acısı olduğuna heyetimiz şahit oldu.
 
Şimdi çıkmış birileri yazıyor, " Hadi Emine Erdoğan’ı anladım da, Dışişleri Bakanının ne işi var?" diyorlar Ben buradan o medya patronuna yazıklar olsun diyorum; o adamları köşe yazarı olarak nasıl tutuyorsunuz? Bu tür hedefi aşkı heyecanı olmayan insanlara eline kalem vermişsin köşe teslim etmişsin. Bu milletin dertleriyle dertlenen kalemler değildir bunlar. "
 
Erdoğan "Biz ihtiyaç olan her yere gideceğiz.Bizi uzak diyarlara gittiğimiz için eleştirenler İstanbul’un Anadolu yakasına gitmemişlerdir. Bunların bir kısmı Ankara’nın ötesine geçmezler. Hz Mevlana’nın bir sözü var: "İki parmağının ucunu gözüne koy bir şey görebiliyor musun dünyada? Sen göremiyorsun diye bu alem yok değil." Bu insanlar da etraflarındakini göremiyorlar" dedi
 
Özdemir dünkü yazısında "Bugün Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı’nın büyük bir işgüzarlıkla eşlik ettiği bir başbakan eşindense kızı ile Arakan’a giden gerçek bir sivil toplum gönüllüsü portresi uluslararası düzeyde çok daha güçlü kalacaktı. Davutoğlu’nun heyete katılması bu görüntüyü bozdu." demişti.

CÜNEYT ÖZDEMİR'E İKİNCİ FIRÇA!

Bu Başbakan Erdoğan ile Cüneyt Özdemir arasında yaşanan ikinci polemik...

Başbakan Erdoğan'ın başlattığı "çocuklar dindar değil de tinerci mi olsunlar?" tartışması sırasında Cüneyt Özdemir CNNTÜRK'te yayınlanan 5N1K programına tinerci bir genci konuk olarak almış, Başbakan Erdoğan ise bu durumu sert bir şekilde eleştirmişti.

GAZETECİLİK BU MU?
"Gazetecilik bu mu?" sözleriyle Özdemir'e tepki gösteren Erdoğan, "Sen bir kere o çocuğu oraya çıkarmakla, tiner kullanmaya meşruiyet kazandırıyorsun. Böyle bir anlayış olabilir mi? Ondan sonra gazete patronları, televizyon patronları bizim bu ifadelerimizden rahatsız oluyor. Bunların derdi başka. Ama biz inandıklarımızı, doğrularımızı anlatmaya devam edeceğiz" sözleriyle Özdemir'e sert tepki göstermişti.

Konuşmanın ardından Twitter'dan yorum yapan Cüneyt Özdemir, Başbakan Erdoğan'a şu sözlerle cevap verdi: "Basbakan Erdoğan bir tinerciyi ekrana çıkartmama çok kızmış. 'Gazetecilik bu mu?' diye soruyor. Benim için gazetecilik tam da bu... 'Bu' gazeteciligi daha ne kadar yapabileceğiz asil sorulması gereken soru bu..."

Bakalım Cüneyt Özdemir'in Başbakan Erdoğan'ın son çıkışına cevabı ne olacak?