Gündem
16 Nis 2010 17:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:14

BAŞBAKAN ERDOĞAN CHP'NİN TEKLİFİNE NASIL CEVAP VERECEĞİNİ HANGİ KANALDA AÇIKLAYACAK?

Anayasa değişikliği paketi ile ilgili olarak CHP lideri Deniz Baykal'a vereceği cevap merakla beklenen Başbakan Erdoğan ne zaman hangi programa konuk oluyor? Medyaradar açıklıyor...

Başbakan Erdoğan, 24’te yayınlanan “Açık Görüş Özel” canlı yayınında…
 
Anayasa değişikliği siyaset gündemin ilk maddesi haline geldi. Ak Parti hazırladığı 30 maddelik Anayasa değişiklik paketini kamuoyuna açıkladıktan sonra muhalefet partilerine ve sivil toplum örgütlerine kadar birçok kesimle konuştu. Tekliflere açık olduğunu söyledi.
 
Muhalefetin “Kapağını dahi açmayız” dediği Anayasa değişikliği paketi TBMM alt komisyonunda kabul edilip Meclise sunulunca, CHP’den 3 maddesi ayrılırsa paketi destekleme açıklaması siyaset gündemini hareketlendirdi.
 
CHP’nin 3 maddelik teklifi daha sonra da 3 konuya çıkınca Ak Parti, CHP’yi tutarsızlıkla suçladı. CHP lideri Baykal şimdi teklifini yenileyerek Başbakan’a çağrıda bulundu.
 
İşte tam bu kritik süreçte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP lideri Baykal’a vereceği cevap merakla bekleniyor. Başbakan Erdoğan yarın akşam Açık Görüş Özel yayınında tüm  bu sorulara Star gazetesi yazarlarının sorularıyla cevap verecek.
 
·        Başbakan Erdoğan CHP’nin teklifine nasıl cevap verecek?
·        CHP önce 3 madde, sonra neden 3 konu değişmesin dedi?
·        Ak Parti hangi şartlarda CHP’nin teklifine evet diyecek?
·        Ak Parti Anayasa paketini Meclisten 367 oy altında geçirince referandum seçeneği için nasıl plan yapıyor?
·        Referandumdan nasıl bir sonuç bekliyor?
·        CHP referandum sürecinde Anayasa Mahkemesine giderse, Ak Parti nasıl bir strateji izleyecek?
 
Ali Değermenci’nin hazırladığı, Mustafa Karaalioğlu’nun sunduğu Açık Görüş Özel programına; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  konuk olacak. Star Gazetesi yazarları Eser Karakaş, Ergun Babahan ve 24 Ankara Temsilcisi Yaşar Taşkın Koç soracak Başbakan Erdoğan cevaplayacak…
 
Açık Görüş Özel, 17 Nisan Cumartesi akşamı saat 21.00’de 24 ekranında.