Gündem
06 Mar 2014 19:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Başbakan Demirören'i böyle ağlatmış! İşte medya tarihine geçecek ses kaydı!

Hükümet Cemaat Savaşında ses kayıtları ardı ardına gelmeye devam ediyor.

Başbakan Erdoğan'a ait olduğu yeni ses kaydı medya gündemine bomba gibi düştü! Telefonda İmralı tukanaklarını yayınlayan Milliyet gazetesini ağır bir dille eleştiren Erdoğan, gazetenin sahibi Erdoğan Demirören ile görüşüyor.

Ses kayıtlarına göre Erdoğan'ın oldukça sert sözleri sonrası Erdoğan Demirören'in 'Nasıl girdim bu işe ya..." diyerek ağladığı duyuluyor.

Twitter'dan yayınlanan yeni ses kaydının hedefinde bu kez Milliyet gazetesi var. Telefon görüşmesindeki iddialara göre Erdoğan, çözüm sürecinde yapılan görüşmelere ilişkin tutanakların yayınlanmasından dolayı gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak ile haberi yapan muhabir Namık Duran'ı sert bir dille eleştiriyor.

SES KAYDINDA NE VAR?

Telefon görüşmesinden, arayanın gazete sahibi Erdoğan Demirören olduğu anlaşılıyor. Demirören, yapılan haber nedeniyle Erdoğan'ın üzülmemesini istiyor ve açıklama yapmaya çalışıyor.

Görüşmede Erdoğan ise yapılanın büyük haksızlık olduğunu, hem genel yayın yönetmenini hem de haberi yapan muhabir hakkında gerekenin yapılması gerektiğini söylüyor.

Erdoğan'ın Derya Sazak için 'Derya bu işin birinci derecede sorumlusudur" dediği öne sürülüyor. Haberde imzası olan muhabir Namık Durukan için ise "haberi yapan terbiyesiz" dediği kaydediliyor. Erdoğan Demirören'in ise "gerekeni yapacağım ben başbakanım" dediği öne sürülüyor.

DEMİRÖREN AĞLIYOR!

Erdoğan'ın sert sözleri karşısında gazetenin sahibi Demirören'in oldukça duygulandığı ve ağladığı duyuluyor. Başbakan'dan özür dileyip 'sen kendini üzme' diyen Demirören, "Ben size bugün akşama kadar haberin kimden geldiğinizi önünüze koyacağım" diyerek de söz veriyor.

Görüşmede sesi boğulan ve hıçkırık sesi duyulan Demirören, "Nasıl girdim bu işe ya... Kim için" diyerek ağladığı duyuluyor. Demirören'in ağlaması karşısında Erdoğan da şaşırıyor ve 'Hayırlısı olur inşallah, hadi hayırlı günler" diyerek telefonu kapatıyor. 

İŞTE O SES KAYDI