Gündem
16 Ara 2014 16:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:59

Başarılı muhabir çalışma arkadaşlarına böyle veda etti! (Medyaradar/özel)

Uzun yıllar Star gazetesi'nde görev yapan deneyimli muhabir gazete ile yollarını ayırma kararı aldı.

Star gazetesinde 9 yıldır çalışan Murat Düzyol, gazete ile yollarını ayırdı. Düzyol çalışma arkadaşlarına böyle veda etti...

Sevgili çalışma arkadaşlarım,

Star gazetesi haber merkezinde 9 yıla yaklaşan bir foto muhabirliği geçmişimi bu gün itibariyle sonlandırmış bulunuyorum. Öncelikle sizlerden haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum. Star Gazetesinde iyi günlerim de oldu sıkıntılı günlerim de. Bana bu süreçte yol arkadaşlığı yapan, teselli eden, sorunlarımı çözmeye çalışan herkese en içten duygularımla teşekkür ediyorum.Gazetemiz sürekli zarar ediyormuş, küçülmeye gidiyormuş. Bu nedenle bize uygun çalışma alanı yaratamayacağı için üzgünmüş. Bu nedenle ben de onurumla başladığımı görevimi yine bana yakışır şekilde dim dik bir ağaç gibi onurumla ve kimseye biat etmeden terketmiş bulunuyorum. Buradan sizinle ve kamuoyuyla bu bilgiyi paylaşmak isterim.

Gazetede çalıştığım süre boyunca sizinle hep beraber bir sürü zorluğa göğüs gerdik. Gün geldi maaşımızı alamadık, gün geldi cebimizdeki harçlıkları paylaştık. Ama hiç bir zaman yılmadık ve elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Sizlerin de desteğiyle gazete çalıştığım yıllarda ödüller aldım, uluslararası yayınlarda kapak oldu fotoğraflarım. Belgesel ve kısa filmler çektim. Tüm bu uğraşlarıma hep destek oldunuz. Ayrılırken de  sizlere tek tek teşekkür etmemin bir borç olduğunu düşünmüyorum.

Sevgili çalışma arkadaşlarım, bu serüvende bana yol arkadaşlığı ve kader birliği ettiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum Bana olan inancınıza ve güveninize layık olmaya çalışarak benden beklediğiniz büyük işleri yapmaya ve fotoğraflarımla tarihe tanıklık edeceğime hepinizin huzurunda söz veriyorum.

İyi ki varsınız.

MURAT DÜZYOL
FOTO MUHABİRİ