Magazin
30 Mar 2010 14:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

''BARIŞ'I MEZARINDA RAHAT BIRAKIN!..'' MANÇO AİLESİ ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..

Barış Manço ve Cem Karaca'nın kardeş olduğu iddiasına Manço'nun eşi Lale Manço ateş püskürdü.

“Manço bir yaşındayken, annesi Rikat Uyanık’ın o dönemde Cem Karaca’nın babası Mehmet Karaca ile gizlice birlikte olduğu” iddiasının ise son derece çirkin olduğunu belirten Manço şunları belirtti:

“Her türlü dava açılacak. Şu anda hayatta buna cevap verecek hiç kimse yok. DNA testi ile kanıtlanabilir, fakat kesinlikle böyle bir olay için Barış’ı mezarında rahatsız etmem. Ailede yaşayan kişi ağabeyi Savaş var, onlar da aynı DNA’yı taşıyor. Alınıp bakılsın, ama kesinlikle Barış’ı rahatsız etmem.”

Cem Karaca’nın mezarı geçen yıllarda eşi İlkim Karaca tarafından ortaya atılan “Emrah, Cem’in oğlu değil iddiası üzerine kazılmış ve DNA örneği alınmıştı. Bu olayı hatırlatan Manço, “Milleti kazıp kazıp dışarı çıkartacaklar. Zavallı Cem, Emrah olayından dolayı kaç kez mezarında çıkartıldı. Kayınvalidem mezarında dönüyordur. Cem böyle bir şey vardı da, neden sağken söylemedi. Kimse anasına böyle bir laf söylettirmez. Kayınvalidem için çocuklarım gerekli olan mücadeleyi verecekler” dedi.

Arkadaşının iddiası
Habertürk gazetesindeki haberde, Karaca’nın yakın arkadaşı İbrahim Hızlı’nın yazdığı mektupta ünlü sanatçının Manço’yla kardeş olduğu iddiası yer aldı. Karaca’nın eşi İlkim Karaca iddiayı doğrularken, Manço’nun ağabeyi Savaş Manço ise “Cem’in DNA’sı ile benimkini karşılaştırsınlar... Olmaz olmaz diye bir şey yok” diye yanıtladı.