Politika
25 Eki 2022 13:25 Son Güncelleme: 25 Eki 2022 13:28

Barış Yarkadaş'tan AK Parti'ye destek! "Doğru buluyorum ve destekliyorum!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 28 Ekim'de açıklanacak "Türkiye Yüzyılı" başlıklı vizyon belgesi toplantısına farklı kesimlerden gazetecilerin davet edilmesiyle ilgili tv100.com yazarı Barış Yarkadaş "Cuma günü yapılan toplantıya muhalif olarak adlandıran arkadaşlarımızın davet edilmesini doğru buluyorum ve destekliyorum" dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, gazeteciler Hacı Yakışıklı, Şaban Sevinç ve Fuat Uğur; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Ekim'de Ankara Arena'da düzenlenmesi planlanan toplantıda AK Parti'nin "Türkiye Yüzyılı" başlıklı vizyon belgesi açıklayacak. "Türkiye Yüzyılı" toplantısına birçok kesimden gazetecinin çağrılması programda masaya yatırıldı.

"DOĞRU BULUYORUM VE DESTEKLİYORUM"

Yarkadaş "CHP’de milletvekilliği yapmamış olsaydım muhtemelen davet ederlerdi. Sayın Cumhurbaşkanı beni bir gazeteci olarak uçağına davet ederse giderim, tüm sorularımı sorarım. Geçmişte sayın Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken tv8’de ve Kent TV’de çalışıyordum. Sayın Erdoğan hapse gireceğini benim verdiğim belgeyle öğrendi. Ben muhalif gazetecilerin yıllar sonra davet edilmelerini olumlu buluyorum. Geçen programda Kılıçdaroğlu’nun ABD gezisine gazetecilerin seçilerek götürülmesini eleştirmiştim. Sayın Kılıçdaroğlu’nun yerinde olsaydım bir farkındalık yaratırdım. A Haber, Yeni Şafak, Türkiye Gazetesi, Akit’ten gazeteciler çağırırdım. Bu hem siyaseti zenginleştirir hem de kamu adına denetlenmesini sağlar. Cuma günü yapılan toplantıya muhalif olarak adlandıran arkadaşlarımızın davet edilmesini doğru buluyorum ve destekliyorum." dedi.