Medya
04 Ağu 2021 09:10 Son Güncelleme: 04 Ağu 2021 09:25

Barış Yarkadaş’tan AK Parti’ye ‘çöküş’ eleştirisi! ‘Bu fotoğraftan bile utanmıyor...’

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, bugün kaleme aldığı yazısında yangın bölgesinde çekilen bir fotoğrafı paylaşarak AK Parti’yi eleştirdi.

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, bugün kaleme aldığı yazısında yangın bölgesinde çekilen bir fotoğrafı paylaşarak AK Partili Mehmet Özeren'in açıklamalarını eleştirdi.

Barış Yarkadaş'ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

AKP’li Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, “TOKİ o kadar güzel evler yapacak ki; evi yanmayanlar keşke benim de evim yansaymış diyecek’’ sözleriyle vicdansızlığın tarihini yazıyor. Millet ise o sırada sahipsiz bırakılan halka, yatak – yorgan, battaniye, su yollamaya çalışıyor. Ve bu sözler medyaya yansırken, Antalya’dan önümüze düşen bir fotoğraf karesi, hepimizin içini yakıyor. Bir annemiz, yanan evinin önüne attığı bir döşeğin üzerinde uyumaya çalışıyor.

Vicdanı körelmiş AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Özeren, bu fotoğraftan bile utanmıyor!

Haydi git şimdi o annemize anlat TOKİ’nin yapacağı evleri vicdansız başkan!

 

ÇAY PARTİSİ!

Tayyip Erdoğan deseniz ayrı bir alemde… Evi yananlara çay dağıtıyor, köylülere TOKİ’nin yapacağı evleri anlatıp “20 yıl kredi ile geri ödeyeceksiniz” diyor. Oysa ki millet o an, devletin şefkatli elini hissetmek istiyor. TOKİ ya da banka kredisini duymak değil…

ÇÖKÜŞ…

AKP’nin 20 yılın sonunda geldiği durum, kendileri açısından içler acısıdır. Tüm yetkilerin tek bir kişide toplandığı, başka hiçbir kişi ve kurumun inisiyatifinin kalmadığı bir sistem, devletin tüm mekanizmalarını çökertti. Artık bildiğimiz anlamda bir devletin varlığından söz etmek imkansızdır.  AKP’nin ‘’tek adam tapınması” Türk milletini yangın, sel, deprem gibi doğa olaylarında sahipsiz bırakmıştır.  Ve bu yüzden, artık başlıktaki soruyu sormak da anlamsız hale gelmiştir. Çünkü; millet devletin tüm sisteminin çöktüğünü görmüştür.

Bugün hepimizin görevi ilk seçimde AKP’den kurtulmak ve “Nerede bu devlet?” sorusuna ihtiyaç bırakmayacak bir düzeni yeniden kurmaktır.  Çünkü Türkiye, AKP’nin insafına terk edilebilecek bir ülke değildir.”

Yazının tamamı için tıklayın!