Polemik & Kulis
16 Mayıs 2018 12:41 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:12

Barış Atay gözaltına alındı, eşi Ahmet Hakan'a saydırdı: Hadi beni de şikayet et!

Barış Atay'ın eşi Beste Sultan Kasapoğulları twitter hesabından 'hedef gösterdi' dediği Ahmet Hakan'a sert tepki gösterdi.

Oyuncu Barış Atay Soma'da yaşamını yitiren madenci yakınlarına tekme atan Yusuf Yerkel'in özür mesajı üzerine attığı twittle Ahmet Hakan'ın dünkü yazısına konu olmuştu. Ahmet Hakan'ın 'Lütfen bu adama haddini bildiriniz!' başlıklı yazısını takiben Barış Atay bu sabah gözaltına alındı.

Barış Atay'ın gözaltına alınmasını avukatı Efkan Bolaç, "Nihayet Barış Atay'ı gözaltına aldırmayı başardılar. Birilerine yargılanacaksın demek veya affetmiyorum demek ne zamandır suç oldu?"  sözleriyle duyurdu.

BARIŞ ATAY'IN EŞİ BESTE SULTAN PATLADI

Barış Atay'ın gözaltına alınması üzerine eşi Beste Sultan Kapaoğulları bir twit atıp 'Hadi beni de şikayet et Ahmet Hakan' diye yazdı. Beste Sultan Kasaopoğulları Ahmet Hakan için şunları yazdı;

-Ben, “bu adam”ın karısı, çocuğunun annesi; kocam için kaleme aldığınız içi boş kelimeler yığınını hiçe sayarak; susarak beslediğiniz, hedef göstererek sebep olduğunuz her zulmün ifadesini adalet önünde vereceğiniz günü, sabırsızlıkla bekliyorum! @ahmethc



Barış Atay'ın oğlu ile olan fotoğrafını da paylaşan Beste Sultan Kasapoğulları şu mesajı attı;