Televizyon
09 Şub 2016 11:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:20

Barış Arduç'un gerçek hastalığı ortaya çıktı! Zatürre değil verem!

Rol aldığı dizinin reytinglerinin düşmemesi için Barış Arduç’un gerçek hastalığının gizlendiği ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Barış Arduç’un geçtiğimiz günlerde Kiralık Aşk setine ara vermesi hayranları tarafından oldukça büyük üzüntüyle karşılanmış, Barış Arduç’un hastalığının ne olduğu merak edilmişti. Zatürre denilen Arduç’un verem olduğu iddia edildi.

Kiralık Aşk dizisinin yakışıklı oyuncusu Barış Arduç kısa zamanda genç kızların gözdesi oldu. Oldukça yüksek izlenme oranlarına sahip Kiralık Aşk dizisinin reytingleri düşmesin diye Barış Arduç’un gerçek hastalığının gizlendiği iddia edildi.

İlk olarak Barış Arduç sevgilisi Gupse Özay’la birlikte oynadığı ‘Deliha’ dizisiyle adını duyurmuştu. Ardından reyting rekorları kıran ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle ekranların en beğenilen yıldızı haline gelen Barış Arduç, Elçin Sangu ile oynadığı dizide oldukça başarılı bir grafik çizerek son zamanlarda Kıvanç Tatlıtuğ’a rakip gösterilmeye başlandı.

Kiralık Aşk’a nazar değdi
Yaklaşık bir ay boyunca geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Kiralık Aşk dizi setine gelemeyen ünlü oyuncunun hastanede karantinaya alındığı ve zatürre olduğu açıklanmıştı. Sevenlerinin büyük üzüntü duyduğu bu olay sonrası yeni bir iddia ortaya atıldı. Barış Arduç'un hsatalığının zatürre olmadığı belirtiliyor.

Zatürre değil verem!
Yakışıklı oyuncu Barış Arduç’un geçirdiği hastalığın zatürre değil verem olduğu iddia edildi. 1987 yılında İsviçre’de doğan Barış Arduç, çocukken ailesinin verem aşısı yaptırmadığı gerekçesiyle hastalandığı, set ortamındaki yorucu tempoya dayanamadığı iddia edildi.

Yapılan tıbbi müdahalelerden sonra istirahat eden ünlü oyuncunun sete geri dönmesi ise izleyiciler tarafından sevinçle karşılandı. Barış Arduç’un hastalığının yapım firması tarafından dizinin izlenme oranlarını düşürmemek için saklandığı, oyuncunun gerçek hastalığının verem olduğunun saklandığı iddia edildi.