Dünya
19 Eyl 2023 21:17 Son Güncelleme: 19 Eyl 2023 21:29

Barın önüne gelen sarhoş iki kadın, bebeği defalarca havaya attı

ABD'nin Florida eyaletinde üzerlerinde sadece iç çamaşırı olan sarhoş iki kadın, bir barda bebeği havaya fırlattı. Bebeği ayak bileklerinden tutup baş aşağı çeviren kadınların görüntüsü ülkede infial yarattı. Olayın ardından gözaltına alınan iki kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABD'nin Florida eyaletinde üzerlerinde sadece iç çamaşırı olan iki genç kadın, bir barın önünde kucağına aldıkları bebeği defalarca havaya fırlattı. Sarhoş oldukları öğrenilen kadınlar tutuklandı.

BEBEĞİ HAVAYA ATTILAR

ABD'nin Florida eyaletinde Sierrah Newell (20) ve Brianna Lafoe (19) isimli iki kadının görüntüleri ülkede infial yarattı. Üzerlerinde sadece iç çamaşırı olan Newell ve Lafoe, bir barın önüne geldi. Kadınlar, bir bebeği kucaklarına alıp havaya atmaya başladı.

TUTUKLANDILAR

Sarhoş olan genç kadınlardan biri koltuk değnekleri ile dolaşırken, olayı kaydeden kişiyi tehdit edip saldırmaya kalktı. Ayak bileklerinden tuttukları bebeği baş aşağı sallayan kadınlar ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Newell ve Lafoe, çocuk istismarı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.