Gündem
27 Eyl 2013 11:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

BARBAROS ŞANSAL'IN PALALI SALDIRGAN İDDİASINA CHP'DEN YANIT!

Ünlü modacı Barbaros Şansal'ın gündemi sarsan ‘Palalı' açıklamalarının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'den cevap geldi.

Ünlü modacı Barbaros Şansal, katıldığı bir platformda yaptığı konuşmada, Taksim Talimhane’de ortaya çıkan ve pala ile bir kadına saldıran kişinin, CHP’liler tarafından önceden bilindiğini, bunu da AKP’nin üzerine atılacağını iddia etti.

 Talimhane’de yaşanan olayın CHP’liler tarafından bilindiği ve AKP’nin üzerine atılacağını iddia eden Şansal’a cevap CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’den geldi. T24′e konuya ilişkin olarak kısa bir değerlendirmede bulunan Tekin, şunları söyledi:

OLAY TAMAMEN ASPARAGAS

“Olayın gerçeklikle ilgisi yok, tamamen asparagas. Ne ben böyle bir olaya tanık oldum ne de böyle bir şey yaşandı. Bu iddiaların doğruluk payı yoktur. Ciddiye almıyorum. Türkiye’de çok ciddi meseleler varken bu konuyu konuşmak benim için ayıptır. Bizim her şeyimiz açıktır. Beni dehşete düşüren başka bir şey oldu. Beni onlarca gazeteci aradı. Ben İstanbul’da 100 milyar dolarlık rant olduğunu açıkladığımda kimse aramadı. Böyle bir asparagasta beni büyük televizyonlar ve gazetelerden onlarca gazeteci aradı.Son derece üzüldüm” ifadesini kullandı.

Tekin, hukuki süreç başlatılıp başlatılmayacağına ilişkin olarak da ”Ciddi olmayan bir şey içinhukuki süreç başlatmayacağım” dedi.