Gündem
27 Mar 2024 09:32 Son Güncelleme: 27 Mar 2024 09:49

Banu Parlak, son hamlesiyle acılı aileyi çileden çıkardı! Son ses müzik açıp dans ettiler…

Tasmasız gezdirdiği köpeğinin sitedeki yan komşusunun köpeği öldürmesiyle gündeme gelen Banu Parlak’ın son yaptığı acılı aileyi çileden çıkardı. Önce kapısına güvenlik kamerası taktıran Parlak, daha sonra son ses müzik açarak kızıyla dans etti. Site sakinleri Parlak’ı evden attırmak için imza toplamaya başladı.

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, Dilan ve Engin Polat'ın iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gündeme gelen Banu Parlak'la ilgili korkunç bir olay meydana geldi. Beylikdüzü’nde fenomen Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğini parçalayarak öldürdü.

4 bin 80 lira ceza ödeyerek kurtulan Parlak’ın acılı aileden özür dilemediği gibi onlardan şikayetçi olması ‘Pes’ dedirtti.

HERKESLE KAVGALI!

MedyaRadar’a konuşan Mustafa Kılıç, Banu Parlak’ın korumalarının kendilerini tehdit ettiğini söyledi. Kılıç, ‘Bu kişiyi sitede bir tane seven yok. Karşı komşusuyla mahkemelik oldu.  Burada kirada oturuyor. Ev sahibine gittik. Sitede yaptıklarını anlattık. Ancak ‘Ben kiramı zamanında alıyorum. Yaşadıklarınız beni ilgilendirmez’ dedi. Bütün herkes bu fenomenden rahatsızdı. Hemen bitişiğimizde oturuyor. Köpeğimiz Leo’nun öldüğü olayda da neredeyse suçu bize atacaklar. Paralı korumaları beni ve oğlumu tehdit ettiler. Hatta aramızda arbede yaşandı. Dava açmamız için bizi resmen tehdit ettiler. 4 bin lira ceza ödeyerek kurtuldu’ diye konuştu.

SON SES MÜZİK AÇIP BİZİ TAHRİK ETTİ

Kılıç, Parlak’ın önce evinin girişine güvenlik kamera görüntüsü taktırdığını, sonra da kendilerini son ses müzikle rahatsız ettiğini belirterek, ‘Eşim, çocuklarım bu olaydan çok etkilendiler. Hepimiz acılıyız. Biz bir özür beklerken o bizi suçladı. Daha dün önce evinin girişine güvenlik kamerası taktırdı. Biz buna bir anlam verememiştik. Akşam da son ses müzik açıp kızıyla dans ettiler. Evimiz bitişik. Müzik sesleri Banu Parlak ve kızının şarkıya eşlik etmeleri evimizin içerisinde yankılandı. Site yönetimine haber verdik. Onlar uyarınca sesi kestiler. Şimdi sitedeki 243 kişi olaydan sonra fenomen arkadaşın siteden çıkarılması için harekete geçti. Bugün itibariyle herkes imza verecek. Böyle  bir hakkımız varmış. Tahliye davası açacağız. Biz bir pişmanlık ve özür beklerken, o hiç bir şey olmamış gibi yaşantısına devam etmesi kabul edilir bir şey değil’ ifadelerini kullandı.

YENİ BİR KÖPEK İSTEMİYORUZ!

Yeni bir köpeğin sorumluluğunu almak istemediklerini söyleyen Kılıç, konuşmasına şöyle devam etti, ‘Leo yedi senedir bizimleydi. Onun sorumluluğu çok büyüktü. Ailenin parçasıydı. Tatile çıkamıyorduk. Sonunda onu da götürmek için karavan aldık. Yaşadığımız olay bizi çok etkiledi. Leo’nun bu şekilde öldürülmesinden sonra bir daha böyle bir sorumluluk almak istemiyoruz. 4 bin liran varsa, hayvanına canının istediği hayvanı öldürebilirsin. Maalesef böyle. Burada hayvandan çok Banu Parlak’ın ceza alması gerekiyor. O hayvanın sorumluluğu onda. Bunun için uğraşacağız’ dedi.