Banu Alkan'dan Burcu Esmersoy'a zehir zemberek sözler: Küçükken birtakım şeyler yaşamış olabilir

Yaptığı her açıklamayla gündeme oturan Yeşilçam'ın 'Afrodit'i Banu Alkan, CNN TÜRK’te yayınlanan Sorgu Sual programına konuk olarak bombaları patlattı. Hem programın sunucularını hem de izleyicileri şaşırttı.

Banu Alkan'dan Burcu Esmersoy'a zehir zemberek sözler: Küçükken birtakım şeyler yaşamış olabilir - Sayfa 1

Yaptığı her açıklamayla gündeme oturan ‘Afrodit’ Banu Alkan, CNN TÜRK’te yayınlanan Sorgu Sual programına konuk olarak bombaları patlattı. Programın sunucuları Merve Şahin ve Melis Özcan’ın sorularını yanıtlayan Banu Alkan, daha önce hiçbir yerde konuşmadığı konularda itiraflarda bulunarak hem programın sunucularını hem de izleyicileri bir kez daha şaşırttı.

111
Banu Alkan'dan Burcu Esmersoy'a zehir zemberek sözler: Küçükken birtakım şeyler yaşamış olabilir - Sayfa 2

‘DAHA YENİ BAŞLIYORUM!’

Sorgu Sual programının 5. bölüm konuğu olan Banu Alkan’a hiç kimsenin sormaya cesaret edemediği sorular soruldu. Her zaman güzelliğinden bahseden ve özgüveniyle bilinen Alkan’a ‘Artık devrinizin geçtiğini düşünüyor musunuz? Demode misiniz?’ gibi cesur sorular soruldu. Sorular karşısında zaman zaman sakinliğini kaybeden Banu Alkan ‘Asla, her gün yeni bir star olarak çıkıyorum, daha yeni başlıyorum.’ diye cevap verdi.

211
Banu Alkan'dan Burcu Esmersoy'a zehir zemberek sözler: Küçükken birtakım şeyler yaşamış olabilir - Sayfa 3

‘CÜNEYT ARKIN’LA ÖPÜŞMEMİ UNUTAMADIM!’

42 filmde oynayan Banu Alkan’a ‘Hiç unutamadım dediğiniz bir öpüşme sahnesi oldu mu?’ diye sorulduğunda ‘Oldu tabii, Cüneyt Arkın’la. Çok yakışıklı bir adam, otuzlu yaşlarına yetişemedim ama yine de yakaladık. Cüneyt Arkın inanılmaz, çok asil çok cool muhteşem bir insan’ cevabını vererek bu itirafıyla herkesi şaşırttı.

311
Banu Alkan'dan Burcu Esmersoy'a zehir zemberek sözler: Küçükken birtakım şeyler yaşamış olabilir - Sayfa 4

‘ÖLMEK İSTEDİM!’

Programda hiç unutamadığı aşkı Gürbüz Hanif’ten de bahseden Banu Alkan Gürbüz, Hanif vefat ettiğinde hissettiklerini şu sözlerle dile getirdi ‘Ölmek istedim! Üzüntüyle kendime zarar verdim. Onu çok özlüyorum, şimdi bu aklımla ona seni seviyorum, sen benim için çok değerlisin derdim, dünyada tanıdığım en değerli varlıksın derdim.’

411