Gündem
10 Tem 2017 17:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:58

Banu Alkan yaşını ortaya çıkaran o ismi mahkemeye veriyor!

'Felaket Tellalı' olarak ün yapan ses sanatçısı, Bülent Ersoy ve Devran Çağlar'dan sonra şimdi de Banu Alkan'la mahkemelik oluyor.

Başı mahkemelerle dertte olan Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'a, bir dava daha açılıyor.  Diva'dan sonra bu sefer Afrodit, "Sen ne hakla benim özel bilgimi otel resepsiyonundan alıyorsun" diyerek, Akay'ı mahkemeye veriyor.

NE HAKLA ÖZEL BİLGİMİ RESEPSİYONDAN ALIYORSUN?

Twitter'da  Onur Akay'a tepki gösteren ünlü oyuncu  Banu Alkan, "Felaket Tellalı mısın  Onur Akay mısın nesin? Sen ne hakla benim özel bilgimi otel resepsiyonundan alıyorsun? Seninle mahkemede görüşeceğiz." açıklamasını yaptı.

AFRODİT'İ SİNİRLENDİRDİ!

Herkesten sır gibi sakladığı yaşını ortaya çıkardığı için Afrodit'i çok sinirlendiren  Onur Akay, "Dünya Güzellerim isimli programda  Bülent Ersoy,  Banu Alkan'ın yaşına takılmış durumda.  Diva aslında resepsiyonu arasa hemen öğrenir. 2014 yılında  Banu Alkan'la bir otelde fasıl yapmıştık. Daha sonra kaldığı bir otelden almaya gitmiştim ve ablasının evine geçerek sohbet etmiştik. Yine kaldığını bildiğim başka bir otelin resepsiyonunda çalışan arkadaşımdan ise, kendisinin yaşını Bülent abla için öğrendim.  Banu Alkan rahmetli  Oya Aydoğan'dan sadece 1 yaş küçüktür! 1 Nisan doğumlu olduğu için, seneye size yine şaka yapabilir ve 40 yaşına girdiğini falan söyleyebilir. Banu abla seneye 60 yaşına basıyor." ifadelerini kullanmıştı.

DİVA'YI DA ÇOK SİNİRLENDİRMİŞTİ!

Geçtiğimiz sene  Bülent Ersoy'un erkeklik dönemine ait fotoğraflarını  Facebook adresinden paylaştığı için, Ersoy tarafından  Onur Akay'a 50 bin TL'lik tazminat davası açılmıştı. Ayrıca geçtiğimiz aylarda  Onur Akay'ın  Twitter hesabından, 80'li yıllarda fantezi türünde şarkıları ile popüler olan Devran Çağlar'ın,  Almanya'da hayatını kaybettiği de duyurulmuştu. Akay, hesabının hacklendiğini söylese de, Devran Çağlar bu açıklamaya inanmamış ve Akay'ı mahkemeye vereceğini,  Kanal D'nin magazin programında açıklamıştı.

DİVA'YA İLK DURUŞMADA KÖTÜ HABER GELDİ!

Bülent Ersoy'un ilk duruşması, geçtiğimiz günlerde  İstanbul 22. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü ve hakim ilk duruşmada dosya içeriğine girmeden görevsizlik kararı verdi. Ersoy'la Akay'ın mahkemesi Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne sevk edilerek, orada yeniden görülmeye başlanacak.  Onur Akay'ın Çağlar'la olan mahkemesi ile ilgili ise, henüz bir gelişme yaşanmadı.