Reyting
28 Mayıs 2007 17:14 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:48

BANU ALKAN İLE SERPİL ÇAKMAKLI EKRANDA KAPIŞTI... İBRAHİM TATLISES ARADA KALDI... ÇAKMAKLI İLE BANU ALKAN BİRBİRLERİNİ NASIL SUÇLADI?... İŞTE O ANLAR!... (VİDEO)

Banu Alkan dün gece "İbo Show"a katılarak Serpil Çakmaklı´yı çileden çıkarttı. Hatta bu olaya tahammül edemeyen İbrahim Tatlıses, Banu Alkan´a arkasını dönerek bu olayı protesto etti..

Son günlerde Banu Alkan kabusu yaşamaya başladı TV izleyicileri... İstediği her programa telefonla katılan ve konuk sanatçılara sözlü sataşarak onları taciz eden Banu Alkan bıktırdı artık. Kendini Türk sinemasının sarışın tek güzeli ilan eden Alkan bu tavrıyla sarışınları bile çileden çıkartıyor. Geçtiğimiz Cuma gecesi "Gecenin Yıldızları" programına katılarak Semiha Yankı ile dalaşan Banu Alkan dün gece de "İbo Show"a katılarak Serpil Çakmaklı'yı çileden çıkarttı. Hatta bu olaya tahammül edemeyen İbrahim Tatlıses, Banu Alkan'a arkasını dönerek bu olayı protesto etti. 50'li yaşları geride bırakan Banu Alkan'ın bu hali erken menapoz olarak yorumlanıyor. İŞTE İBO'NUN ÇILDIRDIĞI ANLAR