Bankalardan emekliye yüksek promosyon fırsatı! 6 bin 250 lira veriliyor…

Bankaların emeklilere sağlayacağı promosyon ücretleri belli oldu. Ödeme miktarı yukarı çekildi. SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı mensubu emekliler ile dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar banka promosyonlarından yararlanabiliyor. Bu ücret bazı bankalarda 6 bin 250 liraya kadar yükseldi. Taşıma işlemi ise e-devlet üzerinden de yapılabiliyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşı farklı bir bankaya nasıl taşınır? Maaşa göre ne kadar ödeme yapılıyor? İşte güncel promosyon rakamları.

Bankalardan emekliye yüksek promosyon fırsatı! 6 bin 250 lira veriliyor… - Sayfa 1

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili son dakika değişiklik kararı alındı. Emekli maaşlarına yapılan yüzde 42,35’lik zam sonrası bankalar promosyon yarışına girdi.

125
Bankalardan emekliye yüksek promosyon fırsatı! 6 bin 250 lira veriliyor… - Sayfa 2

Son yıllarda emekliler pek çok kazanım elde etti. Yılda 2 kez bayram ikramiyesi, 3 yılda bir promosyon imkanı sağlandı, taban aylıklar yükseltildi.

225
Bankalardan emekliye yüksek promosyon fırsatı! 6 bin 250 lira veriliyor… - Sayfa 3

Bu kapsamda bankalar emekli müşterilerine 5 bin liraya varan nakit ve diğer ödemelerle birlikte 6.500 liraya varan promosyon fırsatı sunuyor. Bu imkanlardan sadece mevcut emekliler değil, yeni emekliler de faydalanıyor.

325
Bankalardan emekliye yüksek promosyon fırsatı! 6 bin 250 lira veriliyor… - Sayfa 4

Emekli maaşını farklı bir bankaya taşımayı planlayanlar zamlı maaş ödemelerinin ardından banka değişikliği yaparsa avantajlı olacak. Promosyon ödemelerinde alınan emekli aylığı belirleyici oluyor.

425