Medya
13 Nis 2011 11:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:14

"BANK ASYA'DAN BİLE TEKLİF GELMEZ!" ARDA'YI ÇILDIRTACAK AÇIKLAMA!

Fotomaç Gazetesi yazarı Hıncal Uluç bugünkü yazısında Arda Turan'ın Galatasaray'daki durumunu değerlendirdi.

Arda'nın en azından 1 yıl gitmesi lazım.

ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ GALATASARAYLI
Galatasaray, kaptan Arda Turan'ın transferi konusunda İspanya'nın Atletico Madrid kulübüyle transfer görüşmelerinin başladığını açıkladı.
Arda gidecek... Arda benim tanıdığım en iyi Galatasaraylı futbolcu. Ben 1957'den beri Galatasaray'ın içindeyim. Bu dediklerim içinde Gündüz Kılıç var. Bu dediklerim içinde Turgay Şeren var, Coşkun Özarı var, Metin Oktay var. Galatasaray ruhu olarak Arda en iyileri. Çocukluğundan beri Galatasaraylı. Ondaki Galatasaray aşkını yakından biliyorum.

ARDA KIRILDI
Ama Galatasaray'ın o "güruh" dediğim bir grup seyircisi Fenerli medyanın tuzağına düşerek Arda'ya sırtını döndü. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Arda'yı değil o güruhu destekledi. Ve Arda kırıldı.
40 yaşında 50 yaşında adam olsaydı kırılmazdı. Ama Arda bir genç. Ben bu kadar yürekten Galatasaraylı olayım ve bu muameleye karşı kırılırım. Bu Arda'dan bu seyirci ile Galatasaray'a hayır gelmez. Arda'nın gitmesi lazım. Bu güruhun ne halt ettiğini görmesi lazım.
Anlaması lazım. Ve Avrupa'ya kırmızı halı döşemesi lazım"Arda git, dön" diye. Bunun için Arda'nın en az bir sene yurtdışına gitmesi lazım.

ÖNEMLİ GELİR SAĞLAYACAK
Galatasaray'ın borsaya bu açıklamayı yapması demek Arda'nın da Galatasaray'ın da Atletico Madrid ile konuşmaya başlaması demek. Bu aşamadan sonra kalmasından da hayır gelmez. Çünkü bu seyirci iflah olduğunu daha göstermedi.
Bu seyirci tam tersine Antalya'da daha da çıldırdığını gösterdi. Galatasaray'ın başına gelenlerin baş sorumlusu o UltraAslan denilen (grubun tamamını kastetmiyorum) grubun içinde yer alan ki onlar kendilerini çok iyi biliyorlar ben de iyi biliyorum bir takım tipler. Galatasaray için değil kendi keyifleri için maça gelen, güç durumda takıma sırtını dönen... Takım iyi durumdayken herkes mutludur. O zaman senin seyirciye, taraftara ihtiyacın yok. Ama bunlar Galatasaray'a ihanet edenler tribünlere şu anda hâkim görünüyor. Bu şey devam ederken Arda'nın kendini kurban etmesin. Şimdi giderse Arda yine Galatasaray'a çok önemli bir gelir sağlayacak. Ama bir sene daha kalırsa Arda'ya Türkiye'de para veren adam kalmaz, bırak Avrupa'yı. Bank Asya Ligi'nden kimse 100 bin lira verip talip olmaz. Felakete götürüyorlar Arda'yı.