Gündem
11 Mayıs 2010 09:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:17

''BANA DA BİR AKP'LİNİN RUS HAYAT KADINLARIYLA ALEM GÖRÜNTÜLERİ GELDİ!'' UĞUR DÜNDAR BOMBAYI PATLATTI!

Star Ana Haber bülteninde Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk eden Uğur Dündar, AK Parti'yi kızdıracak bir iddiayı da gündeme getirdi.

Uğur Dündar, dün akşam Star Haber’de bu gece yayınlanacak Arena’da programında konuk ettiği Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından kesitler yayınladı. Dündar, Baykal’ın iddiasına karşılık bir AK Partili milletvekilinin de kendilerine ulaşan bir kaset bulunduğunu ve izlemeye dahi gerek görmediklerini belirtti.


CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Arena’da Uğur Dündar’a konuştu. Önümüzdeki hafta yapılacak kurultay öncesi CHP’nin kendi içerisinde değerlendirme yapacağını, köklü bir parti  olarak  yine kendi kararını vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, adaylığı konusunda böyle bir talebinin bulunmadığını böyle bir teklifinde kendisine yapılmadığını ifade etti.

HÜKÜMET BU KASETİN PEŞİNE DÜŞMELİ

Kılıçdaroğlu, Baykal’a ait olduğu iddia edilen kasetle ilgili de komplo iddialarını tekrarladı ve hükümetin iddiaları aydınlatmasını istedi. Kılıçdaroğlu, ellerine özel hayatla ilgili onlarca bilgi ve belge geldiğini bunların hiçbirine bakmadıklarını söyledi.

DÜNDAR BOMBAYI PATLATTI

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri üzerine konuşan Dündar, AK Parti’yi kızdıracak bir iddiayı da gündeme getirdi. Uğur Dündar, Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin ardından, "Madem siz söylediniz biz de açıklayalım. Bize de böyle bir konu intikal etti. AKP’li bir milletvekilinin Rus hayat kadınları ile alemlerinin görüntü. Bu bir komplo da değil ayrıca. O kişinin iş ilişkisinde olduğu ve daha sonra vaatlerini yerine getirmediği kişi tarafından çekilmiş görüntüleri biz izlemeye dahi gerek görmedik" dedi.

İŞTE DÜNDAR’IN BOMBA İDDİASI