Medya
23 Tem 2010 11:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:29

BALKONDA AŞK SENARYOLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ!

Hadi ayıklayalım balkon sefasının taşını. Berrak-Şahan ve balkon üçlüsünden geriye ne kaldı?

Benim daha parlak bir fikrim var!
Hadi ayıklayalım balkon sefasının taşını. Berrak-Şahan ve balkon üçlüsünden geriye ne kaldı? Beş senaryo! Dün Habertürk gazetesi kulislerde dönen, nereye gitsem herkesin ortaya atıp, taraf tuttuğu beş senaryoyu yazmış. Senaryo 1: Şahan, Doğa Rutkay’a nispet yapıyormuş. İki yıllık sevgilisi Doğa tarafından terk edilen Şahan bu bırakılışı kaldıramamış. Doğa’ya, "Görürsün, bütün ünlü kadınlarla fingirdeyeceğim" SMS’i çekmiş, şimdi de eylemdeymiş. Nispet ve de kısmet! Ben, bu madde eğer doğruysa, Şahan’a psikoloğumun numarasını verir (sevaptır sevap), Doğa’nın ellerinden öperim.

AŞK TUTKU İHTİRAS...
Senaryo 2: İşte en güldüğüm senaryo bu! Efendim, bütün bu balkon yakalanmasının ardında benim şeytani planım yatıyormuş. Nasıl mı? Şöyle efendim: Şahan’a teknede gazetelerimi aldığı için teşekkür öpücüğü kondurdum ve enine boyuna fotoğraflandım ya... Beni Şahan’la sevgili sanacaklar endişesiyle magazincileri Şahan’la Berrak’ın peşine takmışım. Vay annem ben ne şeytanmışım, ne dedektifmişim! Yahu bende bu kadar Firdevs’lik olsa üç çocuğumu yapmış, villamda üzümümü yiyip, bağını sormuyor olurdum be. Senaryo 3: Şahan yaz başında beğendiği Zeynep Beşerler’i yanından kaçıran Nejat İşler’den intikam almak için kendini bile bile yakalatmış. Vaysss... Aşk, ihtiras, tutku, skandal ve de balkon derim ben bu işe! Bu da olası değil; çünkü Zeynep Beşerler, Şahan’la fotoğraflandıkları gece kardeşiyle mekandan ayrıldığını ve Nejat’ın olayla alakasının olmadığını demeçledi. Fakat bu senaryoda hasta kişilik yine Şahan oluyor, dikkatinizi çekerim.

TOP BERRAK’TA
Senaryo 4: Bu da en akla mantığa uymayacak senaryo sanırım. Çüşşş yani! Yuh! Neymiş? Berrak Nejat’tan ayrılınca çıldırmış, Nejat’ın canını yakmak için onun hiç haz etmediği Şahan’la kendini yakalatmış. Yani bu kez top Berrak’ta. Hangi kadın bu kadar salak olabilir ki sayın seyirciler? Sevdiğin adamı balkonda başka bir adamla öpüşerek nasıl geri alabilirsin ki? Berrak o kadar salak mı? Berrak’ın Nejat’ı hâlâ sevdiğini cümle alem biliyor. Bu senaryo da yatar! Senaryo 5: ’Recep İvedik’in yeni filminde Berrak Tüzünataç esas kız olacakmış. Şahan, Berrak ve yapım şirketi kafa kafaya vermiş, filmin gişesinin patlaması için şimdiden böyle bir hadise pırtlatmışlar. Tamamen duygusal ve reklamsal işlermiş. Bu senaryoya inanan? Evet, bence de beş senaryonun en uyduruğu bu! Gelelim sonuca... Bir kere Senaryo no 2 kafadan düşüyor. Kendimi biliyorum herhalde. Senaryo 4 ve 5 komedi. Senaryo 3’ü de Zeynep’in sözüne güvenerek sildik. Geriye kaldı Senaryo 1. Onun cevabını da ancak Şahan bilir.

İŞTE SENARYO 6
Ya da bilmediğimiz, henüz bulamadığımız ama gerçek olan bir senaryo daha var (hani magazinci kardeşlerimizin yakalayıverdiğine inanasımız gelmiyor ya). Senaryo 6! Ben size söyleyeyim, hazır mısınız? Evet işin aslı şu: Şahan, Berrak, Nejat, ben, Doğa ve Zeynep organize çalışıyoruz. Senaryoyu Şahan yazıyor, biz oynuyoruz. Zeynep, Kenan’dan ayrıldığı için sinir içinde, gündemden düşmek istemiyor. Ben yeni remix albümüm çıkacak diye hayatımı mix etme kafasındayım. Nejat’la Berrak ayrılıklarına başka adamı sokarak fantezi yapıyorlar. Doğa da, yeni fotoğrafçılığa başladığı için kare kare fotoğrafları çekiyor. Aslında Doğa ve Şahan hiç ayrılmadı yani. Hepsi toptan reklam! Hepimiz kafayı yedik! Hepimiz manyağız! İyi mi? Kesti mi? Çok rica ediyorum ortada bir numara dönüyorsa; ya gerçek ortaya çıksın ya da görüntüleri çeken magazinci arkadaşların hakkı teslim edilsin. Aaa bıktık yahu!

Ayşe ÖZYILMAZEL / SABAH