Televizyon
19 Ağu 2010 18:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:33

BALKANLAR'DA BİNBİR GECE FIRTINASI ESECEK!

''Binbir Gece'', Sırbistan'daki Fox televizyonunda yayınlanmasıyla birlikte Balkanlar'da büyük bir beğeni topladı.

Türk izleyicisini ekranlara bağlayan dizilerden biri olan ’’Binbir Gece’’, Sırbistan’daki Fox televizyonunda yayınlanmasıyla birlikte büyük bir beğeni topladı. Diziye olan bu ilgi, Sırbistan’ın komşuları Bosna-Hersek ve Hırvatistan’daki televizyon yapımcılarını harekete geçirdi.

Dizi, Hırvatistan’ın en çok izlenen özel kanalı RTL’de 22 Ağustosta saat 20.00’de seyirciyle buluşacak. RTL kanalı, diziyi ’’Kesinlikle size keyifli dakikalar yaşatacak bugüne kadar izlediklerinizden bambaşka bir dizi’’ sloganıyla izleyicisine tanıtıyor.

Türkiye’ye duydukları sevgiyi her yerde gösteren Bosnalılar da gelecek sonbahar ve kış günlerini ’’Binbir Gece’’dizisindeki ’’Onur’’ ve ’’Şehrazat’’ ile geçirecekler. Bosna-Hersek’in özel televizyon kanalı ’’Hayat TV’’, diziyi eylül ayından itibaren hafta içi her gün yayınlamayı planlıyor.

Şu sırada Sırbistan’da 65’inci bölümü gösterilen dizi yayımlandığı saatte, Fox televizyonunu yaklaşık 1 milyon 300 bin kişi izliyor. Fox televizyonu, bu izleyici kitlesiyle reytinglerde açık arayla en fazla izlenen kanal oluyor. Sırbistan’da çok büyük bir hayran kitlesi bulunan dizi için sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta da açılan sayfanın 30 binden fazla üyesi bulunuyor.

ETİKETLER
#binbir gece