Televizyon
02 Şub 2011 09:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:00

BALIKÇININ SIRRI ORTAYA ÇIKTI!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde balıkçının oğlunun neden öldüğü ortaya çıktı.

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin dün gece yayınlanan bölümünde Ali kaptanın arkadaşı balıkçının sırrı ortaya çıktı.

Dizinin yayınlanmaya başladığı ilk bölümlerinden itibaren, balıkçıyla ilgili sahnelerde ara ara gösterilen suda boğulmuş bir çocuğun cesedi görüntüsüyle, balıkçının oğlunu denizde kaybettiği anlaşılıyordu.

Ancak bu gece Ali kaptanın hışmına uğrayan balıkçının, arkadaşı Ali kaptanın attığı onca yumruk ve tekme darbesine rağmen ellerini arkasında kenetleyerek karşı koymayışıyla tüm gerçek de ortaya çıkmış oldu.

Balıkçının sırrı şöyle anlaşıldı;

İşsiz kalan Cemile balıkçının kendisine teklif ettiği tezgahtarlık işini kabul etmiş ve balık halinde işe başlamıştır.

Ali kaptan oğlu Osman'ı ziyarete gitmiştir. Ancak Osman'ın ağzından kaçırdığı "Annem akşam gelirken bana kılıç balığı getirecek" lafıyla Cemile'nin balıkçının yanında işe başladığını anlar. Ve zaman kaybetmeden doğru balık haline gider. O sırada yeni kasaları taşıyan balıkçıya yardım eden Cemile'yle balıkçının elleri birbirine değer. O anı gözleriyle gören Ali kaptan öfkesine yenilir ve arkadaşına saldırır. Ancak balıkçı yediği onca tekme ve yumruk darbesine karşı hiçbir karşılık vermez.

Olayın hemen ardından balıkçının kulübesine giden Cemile adamın yüzündeki yaraları temizlerken kendisini neden savunmadığını sorduğunda balıkçı Cemile'ye şu cevabı verir; "Artık kimseye el kaldıramam ben."   

Balıkçıyla Ali kaptan'ın kavga sahneleri sırasında bölüm bölüm gösterilen sahnelerle balıkçının oğlunu nasıl kaybettiği de anlaşılmış oldu.

O sahnelerde; balıkçının gençlik yılları ekrana geldi. Oldukça zengin bir hayat sürdüğü anlaşılan balıkçının oğlu cici annesinin iftirasına kurban gider. Kendi kırdığı vazoyu, balıkçının oğlunun üzerine atan kadın, çocuğun feci şekilde dayak yemesine neden olur. Ancak uğradığı iftirayı hazmedemeyen çocuk, "Vazoyu ben kırmadım, hoşçakal" notuyla evlerindeki havuzda intihar eder. Balıkçı ise bu olaydan sonra kimseye el kaldırmayacağına dair yemin eder.