Gündem
16 Haz 2011 09:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:28

BALÇİÇEK İLTER'İN BARIŞTIRMA HAMLESİ AZ KALSIN KAVGAYA NEDEN OLACAKTI!

Yumrukların konuşmasına ramak kaldığı o kavganın aktörleri bu kez Habertürk'te karşı karşıya geldi. Hakan Bayrakçı, Barış Yarkadaş'ı suçlamaya devam etti...

Balçiçek İlter, geçtiğimiz günlerde canlı yayında birbirine giren Hakan Bayrakçı ile Barış Yarkadaş'ı yine canlı yayında barıştırmak istedi. Ancak İlter'in barıştırma hamlesi az kalsın yeni bir kavgaya neden olacaktı.

CNN Türk ekranlarında canlı yayında yumrukların sıkıldığı bir kavgaya imza atan SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı ve gazeteci Barış Yarkadaş bu kez Habertürk ekranlarında karşı karşıya geldi. Karşıt Görüş'e telefonla bağlanan Hakan Bayrakçı, programın stüdyodaki konuklarından olan Barış Yarkadaş'a dönük suçlamalarına devam etti.

Belki bir sulh yaparız.

Hakan Bayrakçı: Benim bir daha Barış Bey'le karşı karşıya gelmeye niyetim yok. O tartışmanın nedeni de bana iftira atmasıydı zaten. Ben hiç bir yerde kaset skandalının Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimiyle ile ilgisi olduğunu söylemedim. Fakat Barış Yarkadaş insanları sinir edip metobolizmalarını bozuyor. Kasetleri izlerseniz görürsünüz kendisi o akşam beni adım adım sinirlendirdi. Bir psikoloğa da sorsanız bunu diyecektir.

Balçiçek İlter: Aslında biz içerikten çok tavırlardan söz ettik. Sizce de biraz işin ucu kaçmadı mı? Hoş olmayan görüntüler oldu. Ne diyorsunuz?

Hakan Bayrakçı: İşin ucu kaçmıştır doğrudur. Ben aslında nezaketimle bilinirim. Hayatım boyunca söz bile kesemeyen biri olmuşumdur. Şimdi düşünün benim gibi birini bu hale getirmeyi başardığına göre... Tabi ki kimse böyle bir şey yaşamak istemez. Ama bir kaç yayında sürekli aynı şeyi söyleyerek benim bam telime dokundu... Şimdi bandı geri sarsak ayağa kalkmazdım tabii. Ama birisi ısrarla gözünüzün içine baka baka iftira atıyorsa çileden çıkmamak elde omuyor. Ama o arkadaşın tarzı insanın normal bir tarzda ilişki kurmasını engelliyor. Bu yüzden en iyisi hiç görüşmemek...

Balçiçek İlter: Barış Bey siz bir şey söylemek ister misiniz?

Barış Yarkadaş: Hayır hiç bir şey söylemek istemiyorum...