Politika
27 Mayıs 2021 19:59 Son Güncelleme: 27 Mayıs 2021 21:43

Bakan Soylu'dan Sedat Peker'in iddialarına flaş cevap! 'Hiçbir şey gizli kalmayacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Kadına Şiddetin Sebeplerinin Araştırılması Komisyonu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili sert açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, "Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır. Ekşi yemedim karnım ağrımıyor. Biz intikam alınacak adamlarız. Bu ülkeyi terörün vesayeti altına almak istediler müsaade etmedik" sözlerine yer verdi.

"KİMİN AYAĞINA BASTIĞIMIZI BİLİYORUZ"

Bakan Soylu, "Aklanacak ne yaptım. Adamın birisi bir söz söylüyor. Ekşi yemedim karnım ağrımıyor. Bu ülkede terörle mücadele de kimlerin karnını ağrıttığımızı biliyoruz. Kimin ayağına bastığımızı biliyoruz. Biz intikam alınacak adımlarız. Bu ülkeyi başka noktaya getirmeye çalışıyorlardı. Bu ülkeyi terörün vesayeti altında devam ettirmeyi düşünüyorlardı. İzin vermedik. Bunlar uluslararası projeleri." ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAKTIR"

''Kim yolsuzluk ve hırsızlık yapıyorsa Allah belasını versin.'' diyen Soylu, ''Bugün 27 mayıs Türkiye'de yalan ve iftiralar üzerinden başbakan asıldı bakanlar asıldı. 27 Mayıs süreci günceldir. Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır. Ekşi yemedim karnım ağrımıyor. Biz intikam alınacak adamlarız. Bu ülkeyi terörün vesayeti altına almak istediler müsaade etmedik." açıklamasında bulundu.