Gündem
11 Ağu 2022 13:25 Son Güncelleme: 11 Ağu 2022 14:21

Bakan Soylu fotoğrafını paylaştı! PKK'lı terörist canlı bomba yeleğiyle yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Azez Mare Bölgesinde PKK/KCK Terör Örgütü mensubu Ebu Ali kod adlı Hasan Najjar, 1.8 kilo C-4 plastik patlayıcı canlı bomba yeleği ve çok sayıda mühimmat ile yakalandı" dedi

Terör örgütüne yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da yapılan operasyonlarla peş peşe darbeler indiriliyor. Son gelişmeyi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Soylu'nun açıklamasına göre, Azez Mare bölgesinde, PKK/KCK terör örgütü mensubu, 'Ebu Ali' kod adlı Hasan Najjar 1,8 kilo C-4 plastik patlayıcı canlı bomba yeleği ve mühimmatla yakalandı.

Bakan Soylu, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Hatay İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Suriye Görev Gücü ortak operasyonunda; Azez Mare bölgesinde PKK/KCK terör örgütü mensubu 'Ebu Ali' kod adlı Hasan Najjar, 1,8 kilo C-4 plastik patlayıcı canlı bomba yeleği ve çok sayıda mühimmat ile yakalandı. Sınırlarımız içinde de sınır ötesinde de teröristlere göz açtırmayan; emniyet teşkilatımıza, emniyet istihbarat birimlerimize, jandarmamıza, Suriye Görev Gücü'ndeki kahraman evlatlarımıza tebrikler" dedi.