Gündem
27 Şub 2020 09:11 Son Güncelleme: 27 Şub 2020 11:41

Bakan Koca'nın Şirin Payzın'a yanıtı sosyal medyayı salladı: 'İzin verirseniz paylaşabilirim'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan İstanbul Havalimanı'nda koronavirüse karşı önlem alınmadığını iddia eden Şirin Payzın'a cevap verdi.

Çin'in Vuhan bölgesinde ortaya çıkan ve bir çok ülkede yayılan koronavirüs can almaya devam ediyor. Koronavirüs dünya geneline hızla yayılmasına rağmen alınan tedbirlerle Türkiye'de henüz bir vakaya rastlanmadı.

TV programcısı Şirin Payzin twitter üzerinden İtalya dönüşü bir paylaşımda bulundu.

PAYZİN: İSTANBUL HAVAALANI'NDA BİR ÖNLEM YOK
İstanbul Havaalanı'nda koronavirüs ile ilgili herhangi bir önlem yok diyen Payzin, Sağlık Bakanlığı ve İstanbul Havalimanının Twitter hesaplarını mesajına etiketliyerek "İst. Havaalanı'nda Corona salgınına dair hiç bir önlem yok. İtalya'dan geliyorum. Salgında 3. ülke. Ne kontrol yapıldı ne görevliler maskeli. Ekranda saçma sapan konuşanları dinleyip kelle paça yiyoruz bize bişey olmaz mı diyor yönetenler?" paylaşımını yaptı.

BAKAN KOCA'DAN TWEET
Bakan Koca ise, Payzin'e sosyal medyadan verdiği yanıtta, "Şirin Hanım, termal kamera taramasından geçişinizi gösteren görüntüleri izin verirseniz buradan paylaşabilirim. Sizi iyi görünce zahmet vermedik" ifadelerini kullandı.