Gündem
12 Ağu 2022 00:11 Son Güncelleme: 12 Ağu 2022 00:14

Bakan Karaismailoğlu'ndan 'İBB Başkanlığına aday olacak mısınız?' sorusuna yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına ilişkin soruya ucu açık yanıt vermesiyle dikkat çekti.

Bugün CNN TÜRK’ten Fulya Öztürk, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Marmaray'a bindi.

Metrodaki röportajda Bakan Karaismailoğlu’na "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na aday olacak mısınız?" sorusu soruldu.

Bakan Karaismailoğlu cevabında şu ifadeleri kullandı:

"Ben İBB'de 24 yıl çalıştım. Ulaşımla ilgili İstanbul'un bütün ulaşım altyapısını planlayan ekibin başında olan birisiydim. Bugün de Allah nasip etti. Bütün Türkiye'ye hizmet eden noktaya geldik. Yani çalışma sınırlarımız genişledi. Şimdi Türkiye'nin bütün illerine ve orada vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu bütün projelerin içeriğinde çalışma gururunu yaşıyorum. Sonuçta bütün Türkiye'ye hizmet ediyorum. Bu Türkiye'nin içerisinde İstanbul da var. İstanbul'a da hizmet etme fırsatı, imkanı sağladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanı olmak, bundan gurur verici daha ne olabilir. Ulaştırma Bakanı'yım. Hem İstanbul'a hem Türkiye'ye hizmet ediyorum. Allah nasip etti böyle görevlere geldik. 3-4 yıl önce 'Ulaştırma Bakanı olacaksın' deselerdi gülerdim. Allah vatanımıza, milletimize hizmet imkanı vermiş bize. Biz de bugünü en iyi nasıl değerlendiririz onun çabası içindeyiz. Onlar da ileride konuşulur, tartışılır."