Gündem
23 Eki 2022 12:42 Son Güncelleme: 23 Eki 2022 12:48

Bakan Bekir Bozdağ önce yazdı sonra sildi: AK Parti'den ayrılanlardan bazılarının...

Adalet Bakanı Bozdağ sildiği paylaşımında "Görünen o ki istifalar; nefsi, şahsi ve hesabi sebeplere müstenittir" ifadelerine yer vermişti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AKP'den istifa ederek İyi Parti'ye geçen Eşref Fakıbaba'nın açıklamalarına göndermede bulunarak, "Ak Parti’den ayrılanlardan bazılarının istifalarını, ahlaki değerlerle izah etmeleri, hakikati gizlemeye de örtmeye  de yetmez." görüşünü savundu.

Bozdağ söz konusu tweetini kısa süre sonra sildi. 

Bakan Bozdağ Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Görünen o ki istifalar; nefsi, şahsi ve hesabi sebeplere müstenittir. Ahlak; nefsi ve hesabi olan hiçbir şeye kılıf olmaz/olamaz." ifadesini kullandı. 

Bozdağ söz konusu tweetini kısa süre sonra sildi. 

Fakıbaba ne demişti?

Geçmişte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yapan eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba milletvekilliği ve parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurduğu paylaşımında "Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.